Hem / Tävling / Cuper / Ryttarklassikern

Ryttarklassikern

Syfte: Syftet med klassikern är att uppmuntra ryttare tävlande för förening ansluten till Svenska Ridsportförbundet att prova på att tävla i olika grenar.

Så går det till: Du deltar i klassikern genom att genomföra minst en start i tre av nedanstående grenar, varav minst en ska vara sportkörning, distansritt, fälttävlan, voltige eller WE. Det räcker att genomföra en start, placering eller resultat har ingen betydelse. Genomföra innebär godkänd/fullföljd start. Du kan välja att starta olika grenar med olika hästar men ryttaren ska vara densamma.

¤ Hoppning

¤ Dressyr

¤ Sportkörning

¤ Distansritt

¤ Working Equitation

¤ Fälttävlan

¤ Voltige

Regler: Tävlingarna du startar i ska vara arrangerade av en förening ansluten till Svenska Ridsportförbundet. I de mindre grenarna, körning distans WE fältavlan och voltige godkänns prova på-klass, klubbtävling eller liknande. I hoppning och dressyr räknas start på lägst 1* nivå.

Rapportering av starter: Du rapporterar dina starter HÄR.

Kostnad:  250 kr

Anmälan: HÄR

Prisutdelning: Klassikerrosett till alla som genomför klassikern med 3 olika grenar. Större rosett till dig som gör 4 grenar. Är det någon som gör 5 blir det en ännu större klassikerrosett. Du antar väl utmaningen?

PDF för utskrift 

Frågor om klassikern till: This is a mailto link