Nyheter från förbundet

Sverige ligger fyra efter de inledande Grand Prix-klassen i FEI Dressage Nations Cup i Aachen.

 

Nominerade till distans-VM

(2019-07-18 15:37)

Landslagsledare Yvonne Ekelund meddelade på torsdagen vilka ryttare som är nominerade till VM i distansritt för young rider.

 

Förbundskapten Agneta Aronsson har presenterat paradressyr-truppen som åker till EM i augusti.
EM för paradressyren avgörs samtidigt med dressyr och hoppning i Rotterdam, Nederländerna.

 

Dubbla Ponny-SM i helgen

(2019-07-18 12:43)

I helgen är det både Ponny-SM i dressyr och Ponny-SM i fälttävlan.

 

Truppen till EM i dressyr för ungdomsryttarna är uttagen.

 

Sverige har startnummer fyra i kvällens nationshoppning.

 

Hela 15 ekipage ligger mycket nära till för att ta SM-guld i inverkansridning/slutseger i Folksam Ponny Cup inför avgörandet i sista omgången. Den rids vid ponny-SM onsdag 24 juli hos Sundbyholms HCRF i Eskilstuna.

 

Läs mer

 

Flera ekipage har genomfört högre klasser än P70, men är ändå inte kvalade enligt TR IV moment 408.6.2. Därför har det nu beslutats att ge dessa ekipage möjlighet till dispens från det specifika P70-kravet.

 

Totalt tolv talangfulla dressyrhästar är uttagna till unghäst-VM som avgörs i Ermelo, Nederländerna 1-4 augusti.

 

Tredje bästa küren med laget – fjärdeplats totalt. EM-laget Team Svea och de två individuella voltigörerna Marie Li Korse och Ella Filippa Velander hävdade sig väl när Sverige för första gången kunde starta i Nations Cup i voltige i Aachen.

 

Häng med Equitours till fälttävlans-EM i augusti.

 

Den svenska drömmen slog in. Det svenska hopplaget fick vinna Longines FEI Jumping Nations Cup hemma i Falsterbo. Både Malin Baryard Johnsson med H&M Indiana och Peder Fredricson med H&M All In var dubbelt felfria.

 

Det svenska young rider-laget slutade på sjätte plats och juniorlaget på åttonde plats vid EM i fälttävlan i Maarsbergen, Nederländerna. Om två år går mästerskapet på Segersjö och till dess vill landslagsledare Viktoria Carlerbäck höja nivån betyd...

 

Stora hingstpriset delades ut för elfte gången Falsterbo och Folksams Stora Hingstpris går till den hingst som har mest framgångsrika avkommor i Folksam Open. Priset delas ut både i dressyr och hoppning. Nu vann Diarado som årets hopphingst.

 

Sponsorer

Annons