Ungdomspeppen

2019-08-26

Välkommen till Ungdomspeppen!

2019-08-21

 

En helg för unga av unga fylld av bra snack om viktiga frågor, inspiration, vänner, grymma föreläsare och välkända gäster. Temat är trygghet och ledarskap. Och så blir det glammig middag.  Välkommen till Ungdomspeppen i Bålsta den 21-22 september. 

 

Vi i distriktet kommer att lotta ut totalt 6 stycken biljetter till denna helg. Varje förening har chans att vinna 2 stycken biljetter till ungdomarna. Anmäl intresset för dess biljetter genom att mejla in till:

 

gavleborg@ridsport.se

 

 

Ungdomspeppen är ett nytt koncept för att peppa stallkompisar och unga i sin ledarroll. Alla mellan 15-26 år är välkomna.  Ungdomspeppen kostar 500 kronor per person men det bästa är att din förening kan söka Idrottslyftsmedel för att flera unga i föreningar ska få möjlighet att delta. 


Är du ungdomsledare är det här en perfekt grej, men det är inget krav.  Missa inte den här inspirerande helgen där vi snackar häst, ledarskap och trygghetsfrågor! Du blir också bjuden på en middag med guldkant och underhållning.  Och kolla vilka föreläsare som vi engagerat nedan!

Mer info och anmälan

Det är Centrala Ungdomssektionen bjuder tillsammans med vår huvudsponsor Folksam, Hästsportens Ungdomssatsning och Stiftelsen Friends in till en speciell weekend för unga hästälskare mellan 15-26 år. Det är ett helt nytt koncept 

Fantastiska föreläsare om viktiga ämnen!

Vi har samlat några riktigt grymma föreläsare under helgen. Kolla! 

Pepp Johanna

Johanna Lassnack
Johanna är en av ridsportens mest uppskattade föreläsare och har sedan starten av ”Ryttarinspiration” 2013 inspirerat tusentals idrottare runt om i hela Sverige. Hennes föreläsning handlar om vad som egentligen händer under hjälmen hos oss ryttare. Johanna kommer guida oss i hur man plockar fram sitt bästa jag, hur man tacklar med och motgångar samt hur man ska våga gå sin väg och tro på sig själv.

Pepp erik2

Erik Grönberg 
Erik Grönberg ligger bakom kampanjen ”Inte ensam aldrig glömd” som stöttar barn och unga som utsätts för sexuella övergrepp. Projektets tröja har synts på förebilder både i Sverige och utomlands. En stor av del av svenska ryttareliten har också ställt sig bakom budskapet. Erik kommer att ta med oss på en resa i psykisk ohälsa och berätta hur han lyckades vända ett mörkt förflutet till något som kunnat hjälpa andra. 

 

Trygga Ledare och Stiftelsen Friends – Tillsammans mot mobbning. 
Tack vare Hugo Stenbecks Stiftelse har Svenska Ridsportförbundet och Stiftelsen Friends tillsammans inlett en treårig satsning som fokuserar på att stärka den positiva sociala miljön inom ridsporten. Friends håller varje år cirka 1500 utbildningsträffar där omkring 46,000 lärare, tränare, coacher, föräldrar och barn tränas i hur de kan förhindra mobbning. Vid det här unika tillfället får du möjlighet att ta del av ett skräddarsytt innehåll med fokus på trygghet och ledarskap!

Under lördagskvällen bjuder vi in till en minnesvärd middag med underhållning i världsklass!

Mer info och anmälan  

Lova att kontakta Hanna om du har frågor:  hanna.danewid@ridsport.se eller 0220-45621

Varmt välkommen till Ungdomspeppen!

Sponsorer

Annons