Ny Tour i Östergötland

2019-04-12

Vill du få chansen att rida i Falsterbo? Anmäl dig till Östergötland 120 Tour

– med wild card till Falsterbos Krafft the Tour of Amateurs!

 

Östergötland 120 Tour består av en omgång och final som båda går i 1.20 och är öppen för samtliga ryttare i landet som under 2017, 2018 och 2019 inte har placeringar i 1.40 klasser eller har startat 1.45 eller högre. För att samla poäng krävs deltagande i både deltävling och final och för att ta hem vinsten i touren måste både deltävling och final fullföljas. Vinnaren erhåller ett wild card till Falsterbo Krafft the Tour of Amateurs.

 

Vid både deltävling och finalomgången är det premier och hederspriser från Falsterbo Horse Show till de främst placerade. Till felfria hästar födda 2013-2014, i avdelning B, delas även där premier ut. För mer information rörande premier se respektive tävlings proposition.

 

Delomgång: Norrköpings fältrittklubb 26 maj

Final: Folkungabygdens Ryttarförening 1 juni

 

Poäng räknas från båda starter ekipaget genomför i touren. Det ekipage som efter finalen har högst poäng vinner touren och således ett wild card till Falsterbo Krafft the Tour of Amateurs. Poäng delas ut enligt följande där finalen ger 1.5 i koefficient.

 

1 plats: 12p           4 plats: 4p               7 plats och samtliga resterande

2 plats: 8p             5 plats: 3p               som fullföljer klassen: 1p

3 plats: 6p             6 plats: 2p

 

För att delta måste anmälan med ryttare och häst ske före första start till ostergotland120tour@gmail.com, anmälan är gratis. Samma ryttare kan delta med flera hästar men det är respektive ekipages poäng som räknas.

Vid frågor: Kontakta Amanda Dahlström på ostergotland120tour@gmail.com

 

Sponsorer

Annons