Lediga jobb

Här finns lediga tjänster inom Smålands Ridsportförbunds distrikt med platsannonser från våra medlemsföreningar. Vill du ha med en annons, skicka ett mail till anna.zetterlund@ridsport.se.
Glöm inte att ange sista ansökningsdatum.Västerviksortens Ryttarförening söker 
verksamhetschef

Västerviksortens Ryttarförening är en ideell förening som är belägen vid infarten till Västervik. Vi etablerades för drygt 50 år sedan och har sedan dess bedrivit en framgångsrik verksamhet. När vår nuvarande chef kommer att gå i pension efter snart 30 år i föreningens tjänst, så söker vi en ny verksamhetschef.

Föreningen bedriver ridskole- och tävlingsverksamhet samt har ett medlemsstall med boxar för uthyrning. Föreningen har ca. 500 medlemmar och anläggningen omfattar två stallbyggnader, två ridhus och två stora utebanor med tillhörande hagar. I vår verksamhet finns idag sju anställda på hel- och deltid, varav en administrativ tjänst.

Ridskoleverksamheten har 24 hästar/ponnyer och ca.300 uppsittningar i veckan. Hos oss rider barn och vuxna, allt från nybörjare till ryttare på avancerad nivå. Ridskolan har verksamhet veckans alla dagar, med grupplektioner, privatlektioner, FAR-ridning (fysisk aktivitet på recept), ridning för personer med funktionsvariation, lägerverksamhet vid lov samt dressyr- och hoppträningar för certifierade tränare.

Västerviks kommun och föreningen har de senaste åren genomfört stora investeringar i anläggningen där nya ridbanor anlagts och nya stallar byggs i detta nu. Detta gör det möjligt för föreningen att utveckla ridskole- och tävlingsverksamhet ytterligare. Vi ser att verksamhetschefen har en viktig roll i detta utvecklingsarbete.

Vi söker en verksamhetschef med ansvar för föreningens dagliga och löpande verksamhet innefattande:

  • Personal, arbetsmiljö, säkerhet, ekonomi och övrig administration och inte minst våra hästar
  • Tävlingsverksamhet
  • Anläggningens drift
  • Intern och extern kommunikation

Vi ser gärna att Du har följande kvalifikationer

  • Erfarenhet av att leda ridskoleverksamhet eller motsvarande 
  • Erfarenhet av inköp av hästar med avtal och villkor
  • Ridlärare, lägst SRL II
  • Yrkeserfarenhet av att hålla ridlektioner
  • Tävlingserfarenhet är önskvärd
  • B-tränare i hoppning

Övrigt
Du bör ha minst B-körkort. Du är föredragande i föreningens styrelse och har förståelse för att arbeta i en ideellt styrd organisation. Du som söker kommer att ta över en väl fungerande verksamhet med dedikerade medarbetare.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med en omfattning om 100%. Den slutliga tjänstgöringsgraden kan diskuteras med den sökande. Vi ser helst att du kan börja hos oss under hösten 2019. Föreningen är ansluten till Svenska Ridsportförbundet och har kollektivavtal. Vi ser fram emot din ansökan med ett personligt brev och CV senast 2019-08-11 till e-postadress chrisander1@hotmail.com
Frågor om tjänsten besvaras gärna av vår ordförande Christine Andersson på
Telefon: 0702-050 200
E-post: chrisander1@hotmail.com
Läs mer HÄR.Ridklubben Udden söker ridlärare/stallpersonal

 

Ridklubben Udden söker inför höstterminen 2019 en ridlärare/stallpersonal 10-20 tim/veckan.

Ridklubben Udden är en mycket aktiv förening med stor tävlingsverksamhet, och drygt 300 medlemmar. Ridskolan har idag 17 skolhästar. Vår anläggning ligger 2 mil norr om Kalmar och har 2 ridhus, ett antal ridbanor samt regionens enda fälttävlansbana.

Arbetsuppgifter: 1-2 dagar/veckan med lektioner samt fodringar. Planering och utbildning av elever samt hästar. Stalltjänst morgon. Möjlighet till fler timmar kan finnas i samband med projekt och extra aktiviteter. Avtalsenlig lön.

Vi söker dig som är positiv, brinner för att undervisa och har lätt för att samarbeta. Utbildning minst SLR I är önskvärt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tillträde i augusti 2019

För mer info om tjänsten kontakta verksamhetschef Ingwor Tagesson 0723-303233 eller ordförande Christin Abrahamsson 0706-066412

Välkommen med din ansökan, urval kommer att ske löpande. Ansökan tillsammans med referenser skickas via e-post till ingwor@ridklubbenudden.com. Besök gärna hemsidan för mer information www.ridklubbenudden.comTingsryds Rid- och Körklubb söker ridinstruktör

Engagerad och gärna erfaren ridinstruktör sökes till Tingsryds Rid- och Körklubb i Tingsryd.

Söker du ett stimulerande jobb där du får delta i utvecklingen av såväl elever och hästar som verksamhet?

Vi söker dig med ett sunt hästtänk och glatt humör, som brinner för att våra hästar ska må bra och vill vara med och driva verksamheten framåt. Önskvärt är att du har SRL 1 enligt SvRF standard. Du ska ha gedigen hästkunskap och på ett professionellt, engagerat och pedagogiskt sätt kunna instruera våra elever för att gynna deras utveckling på bästa sätt. Allt ifrån små barn till ryttare med mångårig ridvana kan förekomma i undervisningen. Som person ska du ha lätt för att samarbeta och kunna se lösningar på problem som uppstår. Du ska vara flexibel och ansvarsfull. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet. Goda referenser är ett krav.

Den främsta arbetsuppgiften är som ridinstruktör men i arbetet ingår även ansvarsområden som delas med övrig personal och även utbildning av verksamhetens hästar. Stalltjänst och viss verksamhetsnära administration kan förekomma.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på minst 25 %. Helg och kvällstjänstgöring enligt schema, med start höstterminen 2019.

Tingsryds Rid- och Körklubb är en ideéll förening med ca 450 medlemmar, vi har två ridhus samt två utebanor och driver tävlingsverksamhet inom dressyr och hoppning. Från och med höstterminen 2019 tar vi över driften av ridskolan som varit utarrenderad sedan start.  Ridskolan har idag ca 120 elever i verksamheten och vi ser fram emot att utveckla verksamheten ytterligare.

Kontakt, kansli Monica Edberg 070-525 99 88, info@tirk.se. Läs mer HÄR.Ljungby Ridklubb söker ridinstruktör

Ljungby Ridklubb är beläget i Sickinge strax norr om Ljungby, som ligger mellan Jönköping och Helsingborg utmed E4:an. Vi är en medelstor klubb som har 350 - 400 medlemmar. I stallet finns det lektionshästar och lektionsponnyer i alla åldrar och utbildningsnivåer.

Vi är en ridskola som satsar på breddverksamhet där alla är välkomna! 

I verksamheten går 16 hästar, 9 ponnyer och 7 hästar och vi har ca 200 ridande lektionsryttare per vecka. Vi är tre anställda idag och behöver bli ytterligare en som tillsammans planerar och driver verksamheten. Hos oss kommer du få ett roligt och varierande arbete!

Nu söker vi dig som vill arbeta med oss och driva och utveckla verksamheten. Har du utbildning med lägst SRL 1 eller precis avslutat din utbildning ser vi fram emot att ha dig i vår arbetsgrupp.

Som person är du strukturerad, engagerad, trygg och positiv, med en god pedagogisk och social kompetens. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifterna består av ridlektioner, kurser, utbilda ridskolans ponnyer/hästar, viss stalltjänst och hästskötsel. Andra arbetsuppgifter/ansvarsområden kan bli aktuella beroende på dina egna kvalifikationer. Arbetstiden är schemalagd och som de flesta ridlärarjobb innehåller tjänsten kvällsarbete ett par kvällar i veckan samt i viss mån förekommer helgarbete.

Vi erbjuder deltid 80 % till att börja med. Lön enligt avtal med tillägg efter kompetens. Möjlighet till stallplats för egen häst. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information ring gärna Tina Brunskog 0702-822856 eller ordförande Thomas Lennartsson 0705-873080

Din ansökan med personligt brev och CV mailar du till info@tyrfingforvaltning.se. Intervjuer sker löpande. Läs mer HÄR.Eriksmåla Ridklubb söker instruktör
 

Eriksmåla Ridklubb är en kvalitetsmärkt ridskola med stor ambition och framtidsvision.

Vår verksamhet växer stadigt så vi söker nu dig som vill vara med att utveckla vår verksamhet ytterligare.

Du ska vara ansvarsfull, flexibel och ha god organisationsförmåga. Du brinner för att undervisa och har lätt för samarbete i grupp men även kunna arbeta på egen hand. Du ska känna dig bekväm i möte med andra människor och förstå och se till varje individs egna behov och allas lika värde.

Vi söker dig som har utbildning lägst SRL 1.  Du ska ha viss datorvana. Körkort är ett krav, fördel om du har utökat B. 

I tjänsten ingår huvudsakligen:
- Undervisning
- Utbildning av hästarna
- Planering av ridlektioner i samarbete med övrig personal

Läs mer i annonsen HÄR.

Har du frågor kring tjänsten vänligen vänd dig till verksamhetschef Jeanette Kindeland, 0731-509927 eller mail info@eriksmalaridklubb.se


Senast uppdaterad: 2019-07-03

Annons