Alicia Norstedt är Årets Ungdomsledare i Småland.

Alicia är Årets Ungdomsledare

2018-11-26

Centrala ungdomssektionen, CUS tillsammans med distriktets ungdomssektion, DUS har nu utsett Årets Ungdomsledare i Småland 2018.

Årets ungdomsledare är Alicia Nordstedt från Ölmstad Rid- och Körsällskap.

Motivering lyder:
"Alicia är alltid en glad och positiv tjej i stallet och har ett mycket fint bemötande mot alla barn och vuxna, och förstås mot hästarna i stallet. Alicia är alltid hjälpsam ställer alltid upp när det behövs. Är väldigt duktig på att se saker som behöver göras vilket ser till att det blir gjort. Hennes engagemang visas genom hon alltid ser till att det är en god och trevlig miljö runt om i föreningen. Eftersom Alicia alltid har ett trevligt bemötande och välkomnar nya medlemmar till föreningen genom att lyssna och vara en bra vän, är Alicia en god förebild för ridsporten. Att peppa varandra och se till att man alltid har roligt ihop i stallet är något Alicia jobbar mycket med, vilket skapar en god sammanhållning i klubben. Alicia har precis börjat Naturbruksgymnasiet i Tenhult med inriktning häst vilket är ett steg i rätt riktning mot drömmen som är att utbilda sig till ridlärare på Strömsholm.  

Stort grattis Alicia och lycka till i framtiden!

Stipendiet delas ut på Smålands DUS-galaTeleborgs Slott den 2 mars 2019, Läs mer om galan HÄR.

För att uppmuntra unga ledare inom ridsporten har den Centrala Ungdomssektionen sedan 1998 årligen delat ut stipendium till Årets Ungdomsledare och Årets Ungdomssektion. Genom stipendiet vill CUS lyfta fram och synliggöra unga ledare som gör goda ledarinsatser inom ridsporten. 
Årets Ungdomsledare utses genom nomineringar från föreningar och medlemmar. 

Vi har tidigare rapporterat om Årets Ungdomssektion i Småland, utmärkelsen gick till Kalmar Hästsportsportklubbs ungdomssektion. Läs mer om dem HÄR.

DUS verksamhetsplan 2019

Läs mer

DUS mål 2019

Läs mer

DUS idébank på lekar och aktiviteter

Läs mer

Annons