FULK 2019

2019-06-05

Smålands Ridsportförbund bjuder in till förberedande ungdomsledarkurs, FULK 14-15 september i Tingsryd.

Ridsporten är unik genom alla sina unga ledare. Den förberedande ungdomsledarkursen är en ledarutbildning som vänder sig till dig som vill få en introduktion om rollen som aktiv ledare i din klubbs verksamhet. Kursen vänder sig också till dig som vill söka till Ridsportförbundets ULK I-III.

Kursens mål är att få mer kunskaper och introduktion i ledarskap, få en inblick i hur viktig säkerhet i stallet är, få planeringstips för genomförande av aktiviteter i den egna klubben och få en inblick i vår organisation.

Målgrupp: Ungdomar 13-15 år som vill få mer kunskap och introduktion i ledarskap och som vill arbeta aktivt i sin klubbs verksamhet.

När: Lördag 14 september kl. 09:30 till söndag 15 september kl. 15:00. 

Var: Tingsryds Rid- och Körklubb och Tingsryds Resort


Kursledare:
Distriktets Ungdomssektion, DUS 

Innehåll: Under de båda dagarna anordnar DUS föreläsningar och lekar, med fokus säkerhet i stallet, ledarskap, planeringstips för genomförande av aktiviteter och om organisationen. Övernattning kommer att ske i villavagnar på Tingsryds Resort. 

Avgift: 850:-/pp inkl. kurs, logi, fika, mat och kursmaterial. Avgiften faktureras efter anmälan. 

Anmälan: Anmälan görs HÄR senast 18 augusti. OBS! Anmälan är bindande. Deltagare ska inte tidigare gått FULK-utbildningen. Max 20 deltagare. 

DUS verksamhetsplan 2019

Läs mer

DUS mål 2019

Läs mer

DUS idébank på lekar och aktiviteter

Läs mer

Annons