Nyheter från förbundet

Nu startar processen med det nya Tävlingsreglementet, TR, som ska gälla från och med 2021. Första steget är att alla får lämna egna förslag.

 

Stockholms Läns Ridsportförbund söker medarbetare till distriktskansliet i Solna. 

 

Nordhallands Ridklubb söker Ridskolechef för tillsvidareanställning.

 

Clarebergs Ridklubb söker ridlärare till höstterminen 2019.

 

Kusken Camilla Lind blev tvåa i de internationella tävlingarna i sportkörning i Altenfelden.

 

Fältävlansryttaren Malin Petersen har haft en bra helg i Belgien.

 

Det stod mellan Sverige och Nederländerna i natiionsdressyren i Geesteren, Nederländerna, men när hemmalagets sista ryttare red in på en tredjeplats i Grand Prix Kür gick segern till Nederländerna.

 

Svensk dubbelseger i Sopot

(2019-06-23 14:30)

Natalie Oldfors och Paulinda Friberg tävlade i helgen i polska Sopot.

 

Sverige låg trea efter första rundan i Longines FEI Nations Cup i Geesteren, Nederländerna, men tappade i andra omgången och slutade på en femteplats..

 

Budapest i Ungern kommer att vara värd för ett samlat EM 2021. Det är första gången ett samlat mästerskap arrangeras i Ungern, men för fyrspannen blir det att återkomma till den plats där EM för fyrspann kördes första gången 1971.

 

"De trivs med att vara ute och de blir väldigt trygga i sin flock". Det säger Victoria Eriksson, verksamhetschef på ridskolan hos Kungsbacka Ridklubb i Halland där ridskoleästarna går på lösdrift. Häst&Ryttare har hälsat på hos klubben och kol...

 

Ungdoms-EM till Sverige

(2019-06-20 17:57)

Segersjö arrangerar EM i fälttävlan för young rider och juniorer 2021, det meddelade FEI efter sitt styrelsemöte på torsdagen.

 

Guldbiljetterna till finalen i Mats Mellberg P12 och Svenska Ridsportförbundets Ride and Learn P12 i dressyr har börjat delas ut. Hittills har 13 ryttare fått guldbiljett till finalen som rids i anslutning till Ponny-SM i Björbäck.

 

Vi söker dig som brinner för att arbeta med människor, hästar och ridsport. 

 

Landslagsledare Mia Svensson har nominerat de ryttare som kan vara aktuella för EM i didtansritt senare i sommar.

 

Sponsorer

Annons