FOTO: Stockholms Läns Ridsportförbund

Våra "husregler" på internet och i sociala medier

Stockholms Läns Ridsportförbund finns förutom på vår hemsida även på Facebook och Instagram. Gemensamt för vår närvaro på internet och i sociala medier är våra så kallade ”husregler” som beskriver hur vi vill ha det där.

Våra husregler

Vi uppmuntrar till en vänlig och respektfull ton och ett civiliserat språkbruk. Vi önskar också att diskussionstrådar i möjligaste mån ska behandla samma ämne som när tråden startades.

Inlägg och kommentarer får inte innehålla förtal, personliga angrepp, förolämpningar/kränkning av djur eller människor, hets mot folkgrupp, sexistiska yttranden, trakasserier, olovliga våldsskildringar, pornografi, uppmaningar till brott eller brottslig verksamhet. Inte heller olovligt bruk av upphovsrättsligt skyddat material, svordomar, obscena ord, kommersiella budskap, reklam eller länkar till andra webbplatser får förekomma.

Kränkande eller på annat sätt olämpliga inlägg kommer att tas bort. Vi förbehåller oss även rätten att ta bort annonser och liknande som för privat intresse postats på vår sida.

Den som skriver kommentarer på våra sidor är själv ansvarig för sina kommentarer. Detta innebär bland annat att den som skrivit en kommentar som strider mot lag kan komma att hållas personligen ansvarig.

Dina kommentarer kan publiceras på annat sätt än via funktioner för kommentarer, såsom på hemsidan eller i annan media med koppling till Stockholms Läns Ridsportförbund. Om du skriver en kommentar garanterar du att materialet är ditt eget och får publiceras. Du medger också att Stockholms Läns Ridsportförbund fritt och utan ersättning får framställa exemplar av materialet samt lagra och tillgängliggöra detta för allmänheten.

Hemsidan: www.ridsport.se/stockholm

På vår hemsida publicerar vi aktuell information om Stockholms Läns Ridsportförbunds aktiviteter där du kan hitta information om bland annat utbildning, tävling, ungdomsinitiativ, ridföreningar i Stockholm, kontaktuppgifter med mera.

Facebook

På vår Facebooksida publicerar vi aktuell information från hemsidan samt inslag från specifika aktiviteter. Vi har också en undergrupp för tävlingsarrangörer med syfte att kunna diskutera och dela erfarenheter och tips relaterat till tävlingsverksamheten i distriktet.

Instagram

Här publicerar vi bilder från Stockholms Läns Ridsportförbunds aktiviteter. Följ oss gärna och tagga gärna bilder från våra aktiviteter: #ridsportstockholm alternativt #prinscarlphilipspris 


Senast uppdaterad: 2016-04-05

Sponsorer

Annons