Årets ungdomssektion och ungdomsledare

2017-11-06

Nu har årets ungdomssektion och årets ungdomsledare 2017 äntligen korats. Vi i DUS Uppland fick in många fina nomineringar som visar på att vi har många helt fantastiska ungdomar i Uppland. Ni är bäst!

I år är årets ungdomssektion och årets ungdomsledare 2017 i Uppland från samma klubb - Lagga FRK - den lilla ridskolan med det stora hjärtat. 

LFRKs ungdomssektion är utsedd till årets ungdomssektion 2017 i Uppland då ungdomarna aktivit arbetar med att alla på ridskolan ska känna sig välkomna och sedda. De anordnar både stora och små aktiviteter för medlemmarna för att stärka sammanhållningen och tryggheten för alla klubbens medlemmar, både barn och vuxna.

Årets ungdomsledare 2017 i Uppland är Felicia Magnusson som är ordförande i LFRKs ungdomssektion. Felicia arbetar för att alla ska känna sig välkomna på klubben och leder mängder av initiativ i stallet för att bidra till utveckling, engagemang och gemenskap. "Hon är en otrolig person med ett hjärta av guld. Oavsett ålder hjälper hon alla och har god intention i allt hon gör."

Ett stort GRATTIS till LFRKs ungdomssektion och till Felicia Magnusson till årets ungdomssektion och ungdomsledare i Uppland. Tack för allt ni gör!

Sponsorer

Annons