• styrmöte 121218FOTO: Annelie Andersson
  • Lag-SM-silver Segersta sportryttare
  • Tino betar

Tillsammans för vi ridsporten framåt på regional nivå

2018-12-17

I distriktet bedrivs många olika verksamheter, vi har våra ridskoleverksamheter med duktiga ridlärare. Våra tävlingsklubbar arrangerar tävlingar på alla nivåer ända upp till SM-nivå. Våra tävlingsryttare tävlar både individuellt och i lag med framgångar såväl nationellt som internationellt.

För att ridsporten ska utvecklas i rätt riktning krävs bland annat kunniga och utbildade ridlärare och tränare. Men även allt ideellt engagemang som läggs ner i tiotusentals timmar varje år bidrar till sporten. Att ha en förtroendepost i en förening allt från ordförande till ledamöter i ungdomssektionen är en viktig kugge i hjulet.

Distriktet är länken mellan förbundet och våra föreningar. Distriktet är en samarbetsorganisation för föreningarna och vi ska ta tillvara föreningarnas intresse i samhället.

Även distriktets besöksgrupp, valberedning och styrelse består av förtroendevalda poster som till viss del väljs av våra föreningar på årsmötet. Vi alla bidrar på olika sätt till ridsportens utveckling.

Ridsportsåret 2018 är snart till ända och vi från distriktet vill tacka för ett gott samarbete 2018 och hoppas på ett lika givande samarbete under 2019. Vi hoppas att vi ses på distriktets årsmöte som hålls den 14 mars 2019 i Uppsala.

På bilden ser du delar av styrelsen, besöksgruppen, valberedningen och andra personer som bidrar till distriktets verksamhet.

Sponsorer

Annons