Tidigare pristagare

2018

Anna Jonson - Lurbo RK

”Med ett nästintill orimligt starkt engagemang har Anna Jonson under sin tid som ordförande i vår förening bidragit till en trygg och väl fungerande verksamhet. Det finns i stort sett inte ett område i verksamheten där Anna inte är inblandad på ett eller annat sätt. Hon har bland annat varit bidragande till framtagande och implementering av vår väl genomarbetade värdegrund. Genom hennes kompetens som grafisk formgivare har vi även henne att tacka för layouten på våra föreningsdokument, föreningsblad samt dekaler i ridhusen. Man finner henne även med trimmern i högsta hugg på städdagar samt som funktionär på våra tävlingar. Hon brinner för miljöfrågor och är en ovärderlig drivkraft för föreningen i frågor som kring det samt en god kommunikatör i våra samarbeten med Uppsala kommun. Anna är helt enkelt bäst! <3”

 

2017

Sofia Andersson - Lagga FRK

Har en person att nominera och det är Sofia Andersson som håller till både på Lagga ridskola och Sigtuna ridskola, hon bidrar till stor utveckling för dem ridande och via ideellt arbete utvecklas dessa ungdomar både ridmässigt men främst som personer som ska leda ridsporten vidare i framtiden!

Jag tycker hon är värd titeln då hon tänker på andra och tar sig själv i andra hand! 

 

Christer Bodin - Sportriders

Att Christer är en riktig eldsjäl råder det ingen tvekan om. Förutom hans arbete som hovslagare, där han reser land och rike runt är han en enorm tillgång för Sportriders HSF. En person som står stark på framhoppningen och krattar från morgon till kväll, alla tävlingar året om. Han är positiv och tvekar inte att hjälpa de tävlande där de behövs.

Han har under 2016 varit en av grundpelarna i Sportriders tävlingssatsning som också bidragit till en stimulerande tävlingsmiljö för alla tävlande både i länet och utanför.

Att ha en funktionär och medlem i en förening som Christer är något som alla eftersträvar. Speciellt då vi är en tävlingsklubb och endast bedriver aktiv verksamhet under och inför våra tävlingsdagar så är det av största vikt att ha medlemmar som aldrig tvekar att ta i, alla borde ha en egen Christer helt enkelt!

 

2016

Annica Aspman

Agneta Svedin

2015
Lars Pernler

2014
Ahmanda Kastenholm
För hennes insatser och oförtrutna arbete för unga i ridsporten. Ahmanda tilldelas priset för sitt omfattande arbete med ungsomverksamhet. Hon har bidragit både genom sin stöttning av ungdomssektioner och genom sina uppdrag som lagledare i många ponnylag i flera olika föreningar.

2013
Margareta Geisner-Jansson, Bälinge RF
För hennes insatser och oförtrutna arbete för Bälinge RF under många år. Margarethas insatser finns inom alla områden: som förtroendevald, som funktionär, som aktivitesledare och som inspiratör. Margareta engagerar sig inom föreningens alla verksamhetsområden och bidrar stort till föreningens utveckling.

2012
Tommy Nilsson, Lurbo RK
För hans insatser och oförtrutna arbete för Lurbo Ridklubb under många år. Tommy är alltid där när han behövs. Med sin positiva attityd och genom att se möjligheter i allt, fixar och trixar han så att vardagen blir lätt och kul.

Valle Vallgårda, Lurbo RK
För hans insatser och oförtrutna arbete för Lurbo Ridklubb under många år. Valle är alltid där när han behövs. Med sin positiva attityd och genom att se möjligheter i allt, fixar och trixar han så att vardagen blir lätt och kul.

2011
Jeanette Mineur, Håbo RK
För hennes insatser och oförtrutna arbete för Håbo Ridklubb under många år. Jeanette har bidragit till föreningens utveckling både genom mångåriga styrelseuppdrag och genom stora praktiska insatser. Alltid redo att sköta kafeterian, plantera blommor och genomföra aktiviteter. 

 2010
Ingrid Jurå, HarboOrtens RS
För hennes insatser och oförtrutna arbete med att engagera ungdomarna i HarboOrtens RyttarSällskap, skapa god stämning och bidra till att många utbildningar genomförts i klubben.

Monica Öhman, Sigtunabygdens RF
För hennes insatser och oförtrutna arbete som kassör i Sigtunabygdens Ryttarförening. Monica har på ett kunnigt och engagerat sätt i högsta grad bidragit till föreningens möjligheter att utvecklas och att bygga för framtiden.

Charlotte Petersson, Upplands Västmanlands FK
För hennes insatser och oförtrutna arbete med tävlingsverksamheten på Upplands Västmanlands Fältrittklubb under många år. Charlotte har bidragit till att många tävlingar genomförts till gagn både för föreningen och ryttare runt om i länet. 

Sixten Eriksson, Upplands Västmanlands FK
För hans stora insatser och oförtrutna stöd för Upplands Västmanlands Fältrittklubb under många år. Sixtens har på många sätt stöttat föreningen och löst problem när ingen annan gjort det. Alltid redo att mocka en box, laga ett staket eller sköta parkeringen vid tävlingar.  

Elisabeth Larsson, Tierps RK
För hennes insatser och oförtrutna arbete på olika positioner inom Tierps Ryttarklubb under många år. Framför allt har Elisabeth på ett omfattande sätt bidragit till föreningens utveckling genom mångåriga styrelseuppdrag.


Senast uppdaterad: 2018-04-17

Sponsorer

Annons