Det är svensk ledning efter att första hälften av lagryttarna ridit dressyr vid Nations Cup-fälttävlan i Waregem, Belgien.

 

Fälttävlan inbjudet till träff i Linköping 16-17 november.

 

Det är nypremiär för ATG Riders League på Sundbyholm utanför Eskilstuna. Det är andra testomgången för tävlingsformen med spännande och utvecklande hoppning för både ryttare och hästar.

 

Alla tre svenska ryttarna i YR-VM i distansritt har gått i mål i italienska Pisa San Rossore.

 

Höstens serie Hållbara Ryttare om sits och balans har nu hunnit fram till avsnitt fyra.

 

Inbjudan WE-konvent

(2019-09-18 11:47)

Välkomna till årets WE-konvent den 8-10 november på Quality Hotel Arlandastad.

 

I helgen avgjordes det fjärde kvalet av Lövsta Future Challenge Dressage, under Elitdressyren på Djursholm. Isabella Tovek tog hem segern och säkrade därmed en finalplats i klassen för U25-ryttarna.

 

Höst betyder världscupsäsong i den västeuropeiska hoppligan Longines FEI Jumping World Cup. Premiären sker i Oslo, Norge, 16-20 oktober och Sverige ställer upp med en stark kvartett.
- Det är jätteroligt att vi har fyra svenska startplatser ...

 

Värnamobygdens Ryttarförening är en ideell förening som är vackert belägen intill Sörsjön strax utanför Värnamo. Föreningen har ca 340 medlemmar. 

 

Tävlingen SRHA September Rundown med Scandinavian Derby Open och Non Pro, Scandinavian Futurity och FEI-klasser, är årets höjdpunkt i ridsportgrenen reining och anordnas på Hälldala Ranch av Swedish Reining Horse Association, förkortat SRHA.

 

Kongahälla Ridsällskap söker timanställd ridlärare.

 

I en satsning på säkerhet tillsammans med Folksam har vi samlat några av Sveriges starkaste ryttare för kloka hästsnack på temat. Den 29 oktober bjuder vi dig på en gratis clinic med Ingemar Hammarström, Fredrik Jönsson och Jan Jönsson. ...

 

Lag-SM i distansritt avgjordes i helgen hos Tjust Distansklubb i Småland. Liksom förra året var det Växjö Distansryttaresällskap som fick ta emot guldmedaljerna.

 

Louise Romeike var i en snygg ledning inför terrängen i tyska Langenhagen. Det före självaste Michael Jung, tyske toppryttaren, som nyligen tog EM-guld i lag och silver individuellt.

 

Henrik von Eckermann har ytterligare en topphäst i Best Boy 2. För första gången fick hästen hoppa den tuffa Grand Prix-hoppningen i Longines Global Champions Tour i franska St Tropez. Det blev dubbelt felfritt. Till både Henrik och fästmön Janik...

 

Sponsorer

Annons