Karlstads Ridklubbs US bäst i Sverige!

2014-11-24

Ungdomssektionen på Karlstads Ridklubb tog hem titeln Årets Ungdomssektion i Sverige 2014. De kommer få ta emot sitt pris under tävlingarna i Friends Arena, Stockholm. Ett stort Grattis till er!

Årets ungdomssektion 2014 - Karlstad Ridklubb
Årets ungdomssektion är en aktiv sektion med ett härligt engagemang och vilja. Sektionen bidrar till att jobba mot målet “Ett Förbund” då de har ett aktivt samarbete med närliggande ungdomssektioner samt är flitiga deltagare på Distrikt-ungdomssektionens aktiviteter. De arrangerar både små och stora evenemang som ibland attraherar upp till 60-70 deltagare. Sektionen har som målsättning att alla styrelsemedlemmar som har åldern inne ska ha genomgått Ridsportens Ungdomsledarkurs, en målsättning som de idag uppfyller.
Stipendiet kommer att användas till ett projekt med syfte att lyfta ridsporten i övriga samhället. Detta kommer att ske genom en film som visar på ridsportens positiva värden som kan spridas i skolklasser och på sociala medier. Pengarna kommer även göra det möjligt för skolklasser att få prova på ridning.

Annons