Digital anmälan, nytt 2011, alla anmälningar digitalt

Alla anmälningar till våra aktiviteter sker digitalt, förutom anmälan till Ridledarkursen, som istället skall göras skriftligen.

Vi använder oss av "trafikljussignaler" på sidan, där Grönt ljus innebär att anmälan tas emot mot ordinarie deltagaravgift.  Gult ljus, då är du sen med din anmälan, och vi får merjobb, likaså anläggningen där vi skall vara. Därför tar vi ut en "efteranmälningsavgift". Rött ljus, då är anmälan stängt, du kan kontakta kansliet och höra om det finns avanmälningar att eller plats kvar.

Föreningsrepresentant (kanslist, utb.ansvarig osv) -  gruppanmälan. Denna behörighet får anmäls till oss på kansliet och innebär att föreningen är betalningsansvarig för dem som anmäls på detta sätt.  Denna möjlighet gäller främst för anmälan till träffar för föreningens förtroendevalda, kurser för föreningens  anställda, samt gruppanmälan av lektionsryttare till föreläsningar och clinics, där man inte förbokar mat.  

 Vid anmälan till våra kurser och konferenser godkänner deltagaren att namn- och adress-uppgifter publiceras på hemsidan i form av kallelse och deltagarförteckning, samt att foton publiceras på vår hemsida tillika i våra publikationer.

Fullmaktsblankett för att anmäla behörigheten hittar du här

Enskild anmälan: Du anmäler till våra aktiviteter genom att skapa ett konto med användarnamn och lösenord i vår digitala anmälan.

Tanken är att var och en ansvarar för uppgift om t ex allergier och andra speciella behov. Vinsten för dig som anmäler att du så småningom kan ta ut en lista på vad du varit med på, att kanske ha med i ditt CV t ex.  

 

Anmäl dig här


Senast uppdaterad: 2018-11-22

Sponsorer

Annons