Välkommen till Ridsportportalen!

2015-01-27

Ridsportportalen är den nya digitala samlingsplatsen för alla som är med i Svenska Ridsportförbundet, såväl föreningar som enskilda medlemmar. En plats där vi nu successivt samlar alla tjänster och nyttor för våra medlemmar.

 

Ridsportportalen 1.0 hittar du bland annat funktioner för att enklare få in medlemsavgifter; möjlighet för medlemmen att själv uppdatera sina personuppgifter; chat och bibliotek för att kommunicera med andra medlemmar; samt erbjudanden från våra sponsorer och samarbetspartners.

Ridsportportalen 1.0 är också den viktiga och nödvändiga grunden för att förbundet ska kunna vidareutveckla moderna IT-lösningar och tjänster för vårt förbund, dess distrikt, föreningar och medlemmar. Ju fortare alla kommer med i portalen, ju fortare kan vi utveckla nya tjänster! 
Så häng på så snart ni bara kan!

Gör så här för att anmäla er till portalen: 
Skicka ett mejl till ridsportportalen@ridsport.se att ni vill vara med senast den 31/5. Ange kontaktperson och kontaktuppgifter och roll i föreningen. 
Efter den 31/5 kommer ni att få en enkel instruktion hur det fungerar. Ridsportportalen är enkel att använda.

För att medlemmarna ska kunna logga in i Ridsportportalen måste de finnas med i IdrottOnline med en giltig e-postadress inlagd. Alltså vill vi att föreningen uppdaterar alla era medlemmars uppgifter i IdrottOnline. Därefter bjuds medlemmarna in att använda portalen.

Gör så här för att delta i tävlingen om en clinic: 
För att delta i tävlingen om en clinic med Elisabet Lundholm, skickar ni dessutom ett mejl till ridsportportalen@ridsport.se med en slogan om varför Ridsportportalen är så bra. Senast den 31 juli vill vi ha ert mail.Dragning och korande av vinnaren sker vecka 32, bland de som dels har uppdaterat IdrottOnline med mejladresser samt skrivit en slagkraftig slogan. Vinnaren meddelas via mail under vecka 32.

Mer information om hur ni går tillväga skickas ut efter den 31 maj. Anmäl er förening nu!

Ladda ner mer information

  1. Fråga-Svar_15januari
Vår ridklubb

Kansli

Läs mer

Sponsorer

Annons