Det är en stor svenk trupp som reser till Nordisk Baltiska Mästerskapen i Danmark sista veckan i juni.

 

Truppen som åker till EM i hoppning för young rider, junior och children är uttagen.

 

Sverige har ledningen i den internationella nationsserien i fälttävlan, och med nästa deltävling i sikte är målet för dagen att behålla förstaplatsen.

 

Hon är ridskolans drömrekrytering och kom till klubben för att hon kan nästan allt! Fjordingen Alma, 24, jobbar hos Vuollerims RK i Lappland, vid Murkisträsk, två mil söder om polcirkeln.

 

Umeå RF söker ridlärare

(2019-06-18 11:30)

Umeå Ryttarförening söker ridlärare för vikariat, med möjlighet till förlängning.

 

Bengtsfors Ridklubb har sitt säte i vackra omgivningar några kilometer utanför tätorten. Klubben bildades 1979 och är en rökfri anläggning.

 

Vi kommer från och med nummer 3 2019 av Häst&Ryttare att använda ett reviderat prenumerationsregister för att skicka ut tidningen.

 

Wisby Ridklubb söker ridlärare och tränare som kan fakturera sina timmar.

 

Det blir nationstävling i både hoppning och dressyr vid de internationella tävlingarna i nederländska Geesteren i midsommarhelgen. Det är fjärde omgången i både FEI Dressage Nations Cup och Longines FEI Jumping Nations Cup.

 

Nu satsar Jönköpings Fältrittklubb framåt och söker ytterligare ridlärare/ridinstruktör.

 

Orust Ridklubb söker verksamhetschef på 50-100%.

 

Det nya OS-formatet i hoppning och dressyr testades under de internationella tävlingarna för ungdomsryttare i Hagen, Tyskland.

 

Peder gjorde det igen

(2019-06-16 15:29)

Peder Fredricson, världstvåa och nybliven GCT-segrare, gjorde det igen. Sist ut i omhoppningen i Stockholm Horse Weeks avslutande 1,55-hoppning och snabbast igen. Seger för Peder Fredricson och H&M Christian K.

 

Tredjeplats i kür i Hagen

(2019-06-16 13:47)

I veckan har det varit tävlingar för ungdomsryttare i fina Hagen, Tyskland. Samtidigt som det nya OS-formatet testades har det varit svenska framgångar i andra klasser.

 

Nu är omgång 1 och 2 i Ridsportallsvenskans södra zon färdigridna. Därmed står det klart vilka lag som kan vara med och kvala till Folksam Elitallsvenska i zonen, via omgång 3 och 4 hos Munka Ljungby RK vecka 33. Se vilka lag här nedan.