Annons

    Hem / Om oss / Lediga jobb / Projekt- och evenemangsansvarig sökes

Svenska Ridsportförbundet söker en vikarierande Projekt- och evenemangsansvarig

Är du en rutinerad projektledare som drömmer om att skapa framgångsrika ridsportevenemang?

Som projekt- och evenemangsansvarig arbetar du bland annat med aktivering av förbundets sponsorrättigheter och evenemang. Du planerar, genomför och utvärderar projekt och event, stora som små, som skapar värde både för Svenska Ridsportförbundet och våra partners.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning med inriktning mot marknadsföring och kommunikation eller annan likvärdig utbildning. Du har god kunskap om sponsring samt har tidigare erfarenhet av att driva och aktivera kommersiella partnerskap. Du har erfarenhet av att målinriktat och framgångsrikt leda och genomföra stora projekt med flera olika aktörer där du ansvarat både för helhet och delmoment. Du är en god kommunikatör som kan sälja in idéer både internt och externt. Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Du har ett stort engagemang, operativ drivkraft och kreativ höjd. Som person är du positiv, lyhörd och lösningsorienterad. Du har lätt för att bygga relationer och vinna förtroende. Du gillar att arbeta tillsammans med andra, men är också van att driva små och stora uppgifter självständigt. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, är noggrann och dina uppdrag levereras med hög kvalitet inom utsatt tid. Du passar in i en mindre organisation där kommunikation och samarbete är nyckelord för att lyckas.

Tjänstens omfattning är heltid och är ett vikariat från 1 april 2022 till 1 maj 2023. Tjänsten utgår från Strömsholm, men placeringsort kan diskuteras. Resor förekommer i tjänsten och arbete under vissa helger ingår.

Skicka din ansökan med cv och personligt brev till This is a mailto link senast den 10 januari 2022.

Vid frågor kontakta Camilla Sand, kommunikations- och marknadschef, This is a mailto link alt. 070-979 56 76.

Svenska Ridsportförbundet är ett av de största idrottsförbunden i Sverige och med kraft av ideella föreningar utvecklar vi ridsport med kvalitet, för alla – hela livet. Vår verksamhet är omfattande och omväxlande. Vi arbetar med tävlingsverksamhet, från bredd till elit och utbildnings- och ridskoleverksamhet. På Svenska Ridsportförbundets kansli i Strömsholm arbetar 46 personer varav tio inom kommunikation och marknad.