Annons

    Hem / Om oss / Förbundsstämma

Förbundsstämma

Svenska Ridsportförbundet håller förbundsstämma den 8 maj i år. Förbundsstyrelsen har beslutat att årets förbundsstämma blir digital, på grund av pandemin.

Förbundsstämman börjar 10:00.

HÄR kan du följa förbundsstämman 2021

Svenska Ridsportförbundet håller förbundsstämma vartannat år. Förbundsstämman består av ombud dels från distrikten och dels från föreningarna. Varje förening eller distrikt får företrädas av två personer som ombud. Ombuden skall ha en ombudsfullmakt från sin organisation.

Handlingar till förbundsstämman har skickats ut till föreningar och distrikt. För att spara på miljön sker utskicket digitalt sedan några stämmor tillbaka.

Svenska Ridsportförbundets föreningar och distrikt fick den 1 mars ett mail med uppgifter om hur de får tillgång till handlingarna. Praktisk information om hur den digitala förbundsstämman går till skickades den 8 april.

Se stämman på Webb-TV

Även du som inte är ombud till förbundsstämman kan följa förhandlingarna via vår Youtube-kanal

Valberedningens information

Valberedningens förslag till ordförande och ledamöter i förbundsstyrelsen, Tävlingssektionen och Ridskole- och Utbildningssektionen finns publicerade. Se nedan för mer information

Media

På grund av rådande restriktioner kan media inte vara närvarande på förbundsstämman. Representanter för media som vill följa förbundsstämman kan göra det via vår Youtube-kanalFör frågor om förbundsstämman kontakta Lotta Amnestål, This is a mailto link, 0709-79 56 35