GDPR - det här gör vi

2018-05-25

Svenska Ridsportförbundet vill att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Från den 25 maj 2018 gäller vår uppgraderade integritetspolicy som förklarar hur vi gör.

Det har länge funnits särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Från den 25 maj 2018 ersätts den tidigare personuppgiftslagen av dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Framförallt ger den dig mer insyn och tydligare rättigheter att styra över din information.

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. Svenska Ridsportförbundet hanterar medlemsuppgifter för bland annat distribution av medlemstidningen, administration av medlemsföreningar, tävlingsarrangemang och utbildningar samt roller som exempelvis förtroendevalda och funktionärer.

Läs mer i Svenska Ridsportförbundets Integritetspolicy (pdf) – den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har.

Begäran om registerutdrag

  • För att begära ut uppgifter ska blanketten "Mall för formulär för begäran av registerutdrag" som finns på http://www.rf.se/Personuppgifter/ användas. 
  • Blanketten skickas via e-post till dataskyddsombud@ridsport.se, alternativt per post.
  • Blanketten måste vara undertecknad av personen för att gälla
  • Handläggningstid upp till 30 dagar
StrömsholmsHästmuseum

500 år av historia

Öppet varje dag i din mobil

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons