Vad händer med besöksprotokollet?

2018-08-31

Information i första hand till distrikt och besöksansvariga: Det digitala besöksprotokollet har hittills funnits i Ridsportportalen. Under hösten flyttar besöksprotokollet in systemet REQS, Risk Environment Quality System.

De protokoll som finns i Ridsportportalen kommer att föras över till det nya systemet, och det görs av kansliet centralt. För att protokollen ska kunna flyttas måste de vara slutförda senast den 9 september.

Det finns protokoll i Ridsportportalen som inte är slutförda. Om ni vet med er att ni har påbörjade protokoll i Ridsportportalen, gör en kontroll och se efter om det är något som ska slutföras. Om ni gör någon ytterligare åtgärd i slutfört protokoll eller utkast, från och med nu fram till den 9 september, ska det meddelas till Anna Reilly, anna.reilly@ridsport.se

Slutförda protokoll kommer att flyttas in i REQS under veckorna 37-39 (10 – 30 september).
Protokollsutkast som inte är slutförda 9 september måste sparas lokalt av besöksansvarige/distriktet. Dessa ska ni sedan skriva in i REQS när systemet är i drift.
Utbildning i de nya besöksprotokollen för distriktens tjänstemän/besöksansvariga kommer att ske den 11 november.

Det nya protokollet kommer att följa samma upplägg som det tidigare.

Föreningar och distrikt som har filer i sitt dokumentbibliotek i Ridsportportalen och vill spara dem måste ladda ner filerna senast den 30 september.

StrömsholmsHästmuseum

500 år av historia

Öppet varje dag i din mobil

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons