RK i Finspång söker ridlärare

2019-04-30

Ryttarkamraterna i Finspång söker ridlärare på deltid.

Ryttarkamraterna är en ideell förening som är belägen i en vacker miljö på landet strax utanför centrala Finspång. Vi bedriver grundläggande häst- och ridutbildning med hög kvalitet för barn, ungdomar och vuxna. Hos oss är alla välkomna! Föreningen har cirka 160 ridskoleelever, 250 medlemmar och 14 lektionshästar samt privatuppstallningar som är fördelade i två olika stall. Vi har dubbla ridhus (20*80) och två stora utebanor (en anpassad för dressyr och en anpassad för hoppning). Föreningen arrangerar tävlingar i hoppning och dressyr på främst lokal och regional nivå.

Vi vill utöka vår verksamhet och satsa mer på aktiviteter utöver våra ridlektioner. Därför söker vi dig som värnar om hästarna och brinner för att undervisa men också ser vikten i att skapa en meningsfull fritid för barn och unga.

Arbetsuppgifter
Du ska i första hand planera och genomföra dina lektioner och andra aktiviteter för alla ridande på olika nivåer. Du kommer också till viss del stödja verksamheten i fortbildning av lektionshästar, stalltjänstgöring och administration. Helgtjänstgöring kommer att förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad lägst Svensk Ridlärare 1 (SRL 1) eller annan likvärdig utbildning. Tidigare erfarenheter inom yrket är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, erfarenhet och referenser.

Som person är du öppen och driven och har förmågan att entusiasmera och engagera våra ungdomar som har stallet som sin fritidsgård. Du gillar att ha barn och ungdomar omkring dig och har en stor pedagogisk förmåga att utveckla våra elever efter deras förutsättningar. Vi ser också att du värnar om hästarna och är en flexibel person som förstår att det inte är ett sju till fyra jobb att arbeta inom hästyrket.

Arbetsvillkor
Tjänsten är en tillsvidare med 6 mån provanställning. Tjänsten är på deltid och med möjlighet att anpassas efter erfarenheter och engagemang.

Tillträde så snart som möjligt.

Ansökan
Välkommen med din ansökan tillsammans med cv, personligt brev och referenser senast 30 juni 2019. Vi kallar till intervjuer löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas under pågående rekryteringsprocess. Skicka därför ansökan så fort som möjligt.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ridskolechef Elisabeth Svedemark på telefonnummer 070 651 99 88 eller ordförande Isabell Hellerstedt 073 544 81 18.

Mejla din ansökan till rk.finspang@telia.com

StrömsholmsHästmuseum

500 år av historia

Öppet varje dag i din mobil

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons