Ringsjöortens RF söker ridlärare

2019-05-13

Vår verksamhet växer och vi söker nu ytterligare en ridlärare för ridundervisning 1 kväll i veckan (vardag) med eventuell möjlighet till utökning.

Du har erfarenhet av ridskoleverksamhet samt att hålla grupplektioner och du vill arbeta med häst- och ridundervisning på olika nivåer och inom olika discipliner.

Ringsjöortens Lantliga Ryttarförening är en ideell förening som är medlem i Svenska Ridsportförbundet. Ridskolan ligger naturskönt placerad mitt i Skåne, i utkanten av Höör. Vi är en ideell förening med ca 200 medlemmar och ca 90 ridande per vecka.

På anläggningen finns ridskolans 11 hästar och ett inackorderingsstall med plats för 8 hästar. Vi har ett ridhus som mäter 20 x 60 m och flera utomhusbanor, bland annat en hoppbana på 60 x 100 m där vi brukar hålla tävlingar och en belyst ridbana på 35 x 60 m. Ridskolan ansvarar endast för ridskoleverksamheten men föreningen arrangerar också hopptävlingar på lokal och regional nivå.

Vi bedriver en kvalitetsmedveten verksamhet med inriktning på god grundutbildning för barn och vuxna. Vi har även verksamhet för elever med funktionsnedsättning. Mer information om föreningen hittar du på www.ringsjoorten.com.

Arbetsuppgifter
Planera ridlektioner samt undervisa grupper på olika nivåer.

Kvalifikationer
Du ska ha erfarenhet från liknande verksamhet och arbetsuppgifter.

Vi värdesätter att du har en god pedagogisk förmåga, att du är lyhörd och samtidigt modig tror vi är en framgångsfaktor i denna roll liksom att du drivs av att arbeta med ständiga förbättringar, utveckling och marknadsföring av verksamheten. Föreningen leds av en styrelse.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du har lägst ridledarutbildning och att du är intresserad av att vidareutbilda dig som instruktör.

Varaktighet/arbetstid
Schemalagd arbetstid, timanställning, kvällstid.

Tillträde
V.34

Lön
Månadslön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan i form av ett personligt brev och CV som ska vara oss tillhanda så snart som möjligt, senast 2 augusti. Intervjuer sker fortlöpande. Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till info@ringsjoorten.com.

StrömsholmsHästmuseum

500 år av historia

Öppet varje dag i din mobil

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons