UVFK - Akademistallet söker ny ridlärare/stallpersonal

2019-06-11

UVFK - Akademistallet söker ny ridlärare/stallpersonal till vårt kompetenta team.

UVFK är en ideell förening med över 400 medlemmar som bedriver högkvalitativ ridutbildning för ungdomar och vuxna på stor häst i en säker miljö. Våra värdeord är trygghet, respekt, inkluderande, välkomnande, ansvar och säkerhet. Vi strävar efter att vara förhandsvalet för ryttare i Uppsala och att alla våra medlemmar ska känna sig stolta över att vara en del av vår gemensamma förening.

Vår moderna anläggning ligger i Kvarnbo strax utanför Uppsala, där vi har plats för 44 hästar. Vi anordnar flera tävlingar per år på olika nivåer i både hoppning och dressyr. 

Vi söker nu engagerad ridlärare/stallpersonal, som vill vara en del av vår arbetsgrupp då en av våra medarbetare kommer att vara tjänstledig under höstterminen. Vi tror att du brinner för att lära ut, ser hästen som en arbetskamrat och är ansvarstagande och lösningsorienterad.

Arbetsuppgifter
Alla på ridskola förekommande arbetsuppgifter. Möjlighet finns att anpassa tjänsten efter kompetens/intresseområde.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har Level 1 utbildning eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetsvillkor
Lön: Enligt kollektivavtal.

Tillträde: 2019-08-01 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Vikariat under 5 månader med möjlighet till förlängning.

Anställningens omfattning: 50-100% enligt överenskommelse. Arbetstiden är fördelad på både dag-, kväll- och helgpass enligt schema.

Välkommen med din ansökan senast den 8 juli 2019
Bifoga cv och personligt brev och maila din ansökan till karin.agenas@uvfk.org. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

StrömsholmsHästmuseum

500 år av historia

Öppet varje dag i din mobil

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons