Alingsås RS söker vikarie

2019-08-23

Ridlärarvikarie sökes till Alingsås Ryttarsällskaps ridskoleverksamhet på söndagar kl. 14.00-19.00

Alingsås Ryttarsällskap (ARS) är en ideell förening som bygger på tre ben: ridskola, tävling och uppstallning. På anläggningen finns två ridhus (60x20 och 60x80), utebanor, gräsbana och naturvägar. Vi har drygt 50 hästar på anläggningen, varav 25 lektionshästar (ponnyer och storhästar). Över 300 elever rider lektion varje vecka och vi bedriver en kvalitetsmedveten verksamhet med inriktning på god grundutbildning för barn och vuxna, från nybörjargrupper till träningsgrupper för rutinerade vuxna. På ARS lägger vi stor vikt vid en positiv och trivsam föreningsmiljö och allas lika värde. Vi anordnar, förutom ordinarie lektionsverksamhet, ridläger, kurser, träningar och tävlingar.

Anställningsvillkor
Tjänsten är ett föräldravikariat som instruktör till våra fyra söndagslektioner kl. 14.00-19.00 med start 1/10 och 6 mån framåt. Det är prova på-ridning för barn, barnlektioner och vuxenlektioner.

I uppdraget ingår:

  • Undervisning i såväl barn- som vuxengrupper
  • Viss stalltjänstgöring
  • Planering av ridlektioner och dialog med övrig personal Lön enligt avtal.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är positiv och med stort intresse av att undervisa på alla nivåer. Vi förväntar oss att du är ordningsam, ansvarsfull och har god social kompetens. Du är pedagogisk och har ett starkt personligt engagemang. Du måste kunna arbeta självständigt och vara en förebild.

Relevant utbildning eller dokumenterad erfarenhet av ridlärartjänst för barn och ungdomar är meriterande. Stor vikt läggs vid din personlighet.

Ansökan
Kontakt: Verksamhetschef Carita Wikström Zetterström 0707-193510

Sista ansökningsdag 2019-09-30 men urval sker löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt! Ansökan skickas till styrelsenARS@gmail.com

Välkommen med din ansökan!

StrömsholmsHästmuseum

500 år av historia

Öppet varje dag i din mobil

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons