Lunds Civila RF söker ridlärare

2019-09-02

Lunds Civila Ryttarförening söker ridlärare för ett längre vikariat.

Lunds Civila Ryttarförening söker ridlärare. Du ansvarar för att planera och genomföra lektionerna enligt överenskomna riktlinjer och rutiner. Du gillar att arbeta med olika grupper från ponny barn till mer kunniga vuxna ryttare. Du kommer att ingå i en team om 5 ridlärare som tillsammans utvecklar vårt lektionsverksamhet. 

Vi söker dig som är en glad person och har god pedagogisk förmåga. Du ska vara en god kommunikatör och gilla växlande arbetsuppgifter. Du ska vara utbildad Ridlärare level II och ha dokumenterad arbetslivserfarenhet med liknande uppgifter. Har du utbildning och erfarenhet av handikapp verksamhet är det en merit.

Vi kan erbjuda en trevlig arbetsplats som står inför stora förändringar och framtidsplaner. Vi är en mycket bra arbetsgrupp på föreningen idag och vill att du ska passa in och vill vara med och påverka framtiden. Arbetstider är främst kvällar och helger.

Tjänsten är 75 % och är ett föräldrar vikariat som instruktör mellan perioden 13 nov 2019- 15 mars 2020.

I enlighet med rekommendationer från Riksidrottsförbundet begär vi vid nyanställning, innan anställningskontrakt undertecknas, att få se utdrag ur polisens belastningsregister.

Sista ansökningsdagen 30/9 2019 men urval sker löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan och referenser till mailadress: jobb@lundscivila.se eller per post till: Lunds Civila Ryttarförening, Getingevägen 15, 222 14 Lund. Märk ansökan med “Ridlärare”.

Har du frågor, ring till Markku Söderberg, verksamhetschef på tel 0705-501304 eller Christina Eghall, gruppchef ridlärare på tel 0706-303445

Lunds Civila Ryttarförening är en ideell förening med över 800 medlemmar. Föreningen bedriver ridskola, handikappridning, fritidsklubb för barn mellan 9 - 12 år, arrangerar tävlingar t o m elitnivå samt tillhandahåller 46 boxar för privatägda hästar. Anläggningen som är belägen i centrala Lund, består av stall för 80 hästar, två ridhus, utebanor och hagar. Föreningen är inne i en expansiv fas som präglas av god stämning, goda ekonomiska förutsättningar och framåtanda. Läs mer om föreningen på www.lundscivila.se.

StrömsholmsHästmuseum

500 år av historia

Öppet varje dag i din mobil

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons