Ridlärare till Långeberga RK

2019-07-02

Ridlärare sökes till Långeberga Ridklubb.

Långeberga ridklubb är en ponnyridskola och finns i Västra Frölunda längs kanten till Änggårdsbergen. Klubben startades 1993 och vi har idag ca 280 medlemmar med över 200 ridande elever/vecka i grupper från ”knatteridning” och uppåt.

Långeberga Ridklubb drivs som en ideell förening där varje medlem och besökare skall känna sig trygg. Alla skall mötas av respekt, få uppleva gemenskap, glädje och inte minst lära sig ta ansvar för våra gemensamma resurser såsom hästar, utrustning och lokaler. Vi kommer nu att utöka vår verksamhet med fler lektionshästar.

Tycker du det är roligt att jobba med hästar och ryttare? Vill du driva ridskola ihop med ett glatt gäng?

From augusti eller september söker vi en ridlärare för anställning upp till 60- 70% ett vikariat som sträcker sig minst i ett och ett halvt år. Tjänsten innefattar några vardagar och lördagar. Även delar av tjänsten kan vara aktuell.

Det finns möjlighet att jobba upp till 100% om man vill jobba några dagar hos oss på Långeberga och även ha någon eller några dagar på Göteborgs fältrittklubb.

Önskemål kvalifikationer

  • SRL1-3, Hippolog, eller annan relevant bakgrund som vi finner likvärdig.
  • Minst 1 års yrkeserfarenhet.
  • Körkort för personbil är önskvärt.

Arbetsuppgifter
Planera och genomföra ridlektioner.

Vi erbjuder
Tjänsten är vikariat där du tillsammans med övrig personal arbetar för och i linje med klubbens mål och vision. Det finns möjlighet till en fast anställning framöver. Vi följer självklart gällande avtal. Lön enligt avtal med tillträde snarast. Vi ser fram emot din ansökan i form av ett personligt brev och CV. Vi anställer löpande. Välkommen att söka!

Skicka din ansökan till elisabeth.palmersson@langebergark.se  Om du har frågor är du välkommen att ta kontakt med Elisabeth 0730583617.

Sista ansökningsdag: 30 aug

StrömsholmsHästmuseum

500 år av historia

Öppet varje dag i din mobil

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons