Årets Ungdomsstipendier utdelade

2008-11-30

Västerås Ryttarsällskaps ungdomssektion har utsetts till Årets Ungdomssektion och Clara Bergenstråhle till Årets Ungdomsledare. Under helgen fick de ta emot sina utmärkelser i Globen.

Svenska Ridsportförbundets Ungdomssektion utser varje år en ungdomsledare och en ungdomssektion, som får ta emot stipendium.

Clara Bergenstråhle från Gustavsbergs Ryttarsällskap och representanter från Västerås Ungdomssektion tog emot utmärkelser av Linnéa Hedberg och Jennie Hagelin från Centrala Ungdomssektione

Årets Ungdomssektion 2008

Västerås Ryttarsällskaps Ungdomssektion är Årets Ungdomssektion 2008. 
Ungdomssektionen hos Västerås RS har koll på både styrelsearbetet och verksamheten i stort. De anpassar sina aktiviteter så att det finns någonting för alla och deras arbete skapar en god stämning bland såväl barn och ungdomar som på hela klubben.

De lyckas också med konsten att fördela arbetet jämnt i sektionen och sköter styrelsearbetet på ett föredömligt sätt. Styrelsen är goda förebilder och månar mycket om barnen och ungdomarna på klubben.

Årets Ungdomsledare 2008

Clara Bergenstråhle från Gustavsbergs Ryttarsällskap är Årets Ungdomsledare 2008. Clara vill att stallet ska vara en miljö dit alla som vill kan komma och utvecklas tillsammans med hästar och människor. Därför arbetar Clara mycket för att alla, barn som vuxna, ska känna sig välkomna till stallet och trivas där. Hon hoppas att hennes engagemang och förmåga att hålla många bollar i luften smittar av sig på de andra barnen och ungdomarna så att klubben kan fortsätta vara en klubb med många engagerade medlemmar.

Clara brinner för sitt uppdrag och eftersom hon själv saknade en förebild när hon var yngre så vill hon vara en ledare att se upp till som samtidigt ser och uppskattar andra. Clara Bergenstråhle är väl värd titeln Årets Ungdomsledare 2008.

StrömsholmsHästmuseum

500 år av historia

Öppet varje dag i din mobil

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons