Emma Elfsberg med ponnyn Hip Hop.

Emma är Årets Ungdomsledare

2009-11-18

Årets ungdomsledare 2009 är 19-åriga Emma Elfsberg från Gagnefs Ridklubb.

- Det här känns fantastiskt roligt. Som ungdomsledare får du chans att utvecklas som person. Du träffar många trevliga människor, får hjälpa till och se hur andra växer i stallet, säger Emma Elfsberg.

Hon sitter som kassör i Gagnefs Ridklubbs ungdomssektion, US, och har varit aktiv i föreningen i snart sju år. Privat rider hon lektion och förhoppningen är att stanna kvar inom ridsporten.

Stpendiet är på 5 00 kronor.
- Eventuellt går jag ridledarkursen för stipendiet. Det skulle vara roligt att få arbeta med hästar i framtiden.

Årets Ungdomsledare 2009
Svenska Ridsportförbundets Centrala Ungdomssektion har utsett Emma Elfsberg, Gagnefs Ridklubb, till årets Ungdomsledare 2009.  Emma har genom ett gott humör, en stor ansvarskänsla och ett högt säkerhetstänk byggt upp ett förtroende hos såväl barn som vuxna i stallet. Hennes engagemang har gjort att antalet unga medlemmar som engagerar sig i föreningen ökat. Fler vistas i stallet och de är också motiverade till att lära. Det är även tack vare Emma som föreningen numera har en väl fungerande cafeteria. Emma ser helheten i föreningen och är någon att lita på, det gör henne väl värd titeln Årets Ungdomsledare 2009.

StrömsholmsHästmuseum

500 år av historia

Öppet varje dag i din mobil

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons