Pressmeddelanden

Välkommen till Svenska Ridsportförbundets pressrum. Här hittar du pressmeddelanden, ryttarbiografier, mästerskapsresultat med mera. Kontakt: Lotta Amnestål, informationschef, 0709-79 56 35

Dressyrtruppen som får ta del av samarbetet mellan Svenska Ridsportförbundet och Saab blir mer än dubbelt så stor när samarbetet mellan parterna fortsätter. I det samarbetsavtal som tecknades i dagarna finns en ny satsning på ungdomsryttarna med. Avt...
 
Österlens Ridklubb gjorde allt i repris. Drog startnummer 1 och vann sedan Folksam Elitallsvenska, lag-SM i hoppning, precis som i fjol. Det riktigt glittrade om Österlens Ridklubb efter andra raka guldet i Folksam Elitallsvenska och lag-SM i hoppnin...
 
Topplagen radar upp sig inför årets final av Folksam Elitallsvenska under Falsterbo Horse Show 6-7 juli. Självklart finns fjolårets guldlag Österlens Ridklubb med som en storfavorit.
 
Stockholms nya hästfest närmar sig och det blir svenska toppryttare i startfälten när Stockholm Horse Week flyttar in på Stockholm Stadion.
 
Den 13-16 juni intar hästarna Stockholm Stadion igen när ridsportens mest prestigefyllda hopptävling, Longines Global Champions Tour, kommer till Sverige för första gången. Världens högst rankade hoppryttare, däribland OS-medaljörer och världsmästare...
 
Nu är det dags för årets stora laghoppningshelg. På fem platser runt om i landet står semifinalplatser i Folksam Elitallsvenska på spel.
 
Granngårdens Riksmästerskap hoppning Lättare att kvala – bättre priser! Årets upplaga av mästerskapet har lättare kvalregler, för att så många som möjligt ska kunna vara med. Dessutom får pristagarna i år nya exklusiva priser!
 
 
Svenska Ridsportförbundet säljer sin andel i Equine Swede Horse AB till SWB, Swedish Warmblood.
 
Lördag 2 februari och söndag 10 februari, kommer Patrik Kittel Dressage Tour till Göteborg, Billdals Ridklubb, respektive Stockholm, Djursholms Ridklubb.
 
På lördag är det dags för stora premiären av ATG Riders League hos Strömsholms Ridsportförening. Hela 63 ekipage är anmälda till premiäromgången.
 
Lördag 12 januari, kommer Patrik Kittel Dressage Tour till Helsingborg och Helsingborgs Fältrittklubb.
 
I närmare 40 år har ATG haft ett engagemang inom ridsporten. Nu förlängs och förstärks samarbetet mellan Svenska Ridsportförbundet och ATG. Och det nya avtalet innehåller spännande nyheter.
 
I samband med Sweden International Horse Show i Stockholm, fördjupar och förlänger Saab samarbetet med Patrik Kittel till och med 2024. Patrik Kittel är en av Sveriges mest framgångsrika dressyrryttare och har verkat som ambassadör för Saab sedan 201...
 
 
Trots att han inte var på plats gick hoppningen ”all in” på den 13:e upplagan av Ryttargalan på Grand Hotel i Stockholm på onsdagskvällen. Många av de tunga priserna gick till hoppryttare eller hopphästar.
 
Nu släpps biljetterna till sommarens stora hästevenemang i Stockholm. För första gången någonsin kommer den internationella stortävlingen Longines Global Champions Tour och Global Champions League till Sverige.
 

Ridsporten reser med Resia

(2018-11-19 07:30)
Svenska Ridsportförbundet och Resia förlänger avtalet och kommer att fortsätta det goda samarbetet som inleddes 2013.
 
Ny utredning visar: Sveriges hästnäring omsätter mer än 72 miljarder
 
En cool klippa som kan det mesta. Årets ridskolehäst 2018 heter Quinn och kommer från Mariestads Ridklubb. - Tänk om vi kunde klona Quinn brukar vi säga här på ridskolan. Han uppfyller verkligen alla kriterier på en perfekt ridskolehäst, säger Alexan...
 
telefon-kontakt

Presskontakt

Så når du oss
mynewsdesk logga

Pressmeddelanden

Besök vårt pressrum på MyNewsDesk för att läsa pressmeddelanden, hitta bilder, kontaktuppgifter mm.

Svenska Ridsportförbundet på MyNewsdesk
logo GHS

Gothenburg Horse Show

Besök Pressrummet på MyNewsdesk

3-7 april 2019
Malin Baryard Johnsson1 161123 RT

Sweden Int Horse Show

Besök Pressrummet på MyNewsdesk

28 november-1 december 2019

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Annons