Träff för ungdomar i distansritt

2018-11-09

Uppsuttet träningsläger för ungdomar i Distansritt 28-29 december, på Strömsholm.

Under jullovet har du som redan kommit igång med ditt tävlande i distansritt möjlighet att komma till Strömsholm och delta med din häst i ett två dagars träningsläger för ungdomar upp till och med 21 år. Vi riktar oss till dig som vill utveckla dig, din häst och din groom för fortsatt tävlande och vänder oss till ryttare på alla nivåer men som ännu inte genomfört eller är klar med noviskval.

Deltagarantalet är maximalt 10 ekipage och som ekipage räknar vi ryttare och en medföljande groom.

På programmet står tränarledda ridpass i ridhus och eventuellt i Strömsholms omgivningar, kunskap kring häst och distansridning, utrustning, regelverk, grooming och mycket mer, ja och lite roligt kanske vi hinner med också. Vi utgår från deltagarnas nivå och anpassar efter det. Du kommer att få tillfälle till att enskilt prata med tränare en kortare stund för att komma igång med ett eget upplägg på just din träning.

Avgift för deltagande är subventionerat till 800 kronor per ekipage och då ingår en natts boende för dig och din groom, box till din häst, mat och fika för dig och din groom, samt kursmaterial. Om du behöver ytterligare natts boende för dig och din häst ordnar vi det till en extra kostnad.

Vi vill gärna ha din anmälan så snart som möjligt men senast fredag 30 november.

Anmäl genom att fylla i bifogad blankett (word) för anmälan eller skriv ner de uppgifter vi angett där att vi behöver i ett mail och sänd till Marianne med mail: ma.er@telia.com Har du frågor så är du välkommen att ringa på tel: 0706 916 416.

Så snart det är klart med deltagare kommer de som får plats att få mer detaljerad information från oss som också innehåller betalningsinformation.

Hjärtligt Välkommen med din ansökan !

Josefine Blom Lugn, C-tränare Distansridning
Marianne Eriksson, Distanskommittén

Kamratskap - Kunskap - och Nya Möjligheter…!

förstasidan

VM Tryon 2018

Till vår VM-sida

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons