Folksam är SM-sponsor och stöttar sedan tidigare Ponnyallsvenskan i hoppning, här Isabell Brax Olofsson på Munsboro Girl.
FOTO: Privat

Folksam sponsrar ponnydressyren

2019-01-16

Folksam är sedan flera år sponsor av Ponnyallsvenskan i hoppning. Nu utökar de sponsringen till elitallsvenskan i ponnydressyr.

Folksam ponnyallsvenskan dressyr består av tre omgångar och final i lag-SM. första omgången rids vecka 37. Final med lag-SM avgörs vecka 44.

Zonerna i Folksam ponnyallsvenskan dressyr är Polar, Nord, Central, Mitt, Väst och Syd. Zoner ska om möjligt bestå av åtta lag. Zon Polar (Norrbotten, Västerbotten, Mittsvenska) får ha serie med minst två lag.

Lag består av tre till fem ekipage, möjlighet finns att låna in en ryttare från förening som saknar lag i Folksam ponnyallsvenskan dressyr.

Omgång ett och två rids i program Lätt AP:2, omgång tre i FEI:s Inledande program för ponnyryttare 2018. Finalen rids i FEIs inledande program för ponnyryttare 2018 (dag 1) och FEIs lagtävlansprogram 2018 (dag 2).

Finalen kan innehålla upp till 12 lag. Vid två till fyra lag som genomfört första omgången i zon går ett lag till SM-final. Med fem till åtta lag som genomfört första omgången i zon går två lag till SM-final.

Seriesegrarna i varje zon erhåller segertäcke från Folksam, vinnarna i finalen får SM-täcken.

Kompletta regler (pdf)

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons