Junioren Alice Andersen på Lavendel klarade såväl alla hinder som tiden i lördagens terrängmoment.
FOTO: EventingPhoto

YR-laget avancerade i terrängen

2019-07-13

Young rider- laget avancerade en placering efter lördagens terrängritt, till sjätte plats. Sofia Andersson på Gardenia R ligger bäst till individuellt. Juniorlaget ligger på tionde plats. FEI sänder söndagens banhoppning från young rider-klassen direkt på YouTube.

Sofia Andersson på Gardenia R var felfri på hinder i terrängen och med totalt 48,0 straffpoäng ligger hon på en individuellt 19 plats inför den avslutande banhoppningen.

Sofia Andersson - Gardenia R_900Sofia Andersson på Gardenia R ligger på en individuell nittondeplats.
Foto: EventingPhoto

Saga Suovanen med Nueller Aldrie och Amanda Berglund på Wicky fick varsin olydnad och tidsfel och ligger efter varandra på placeringarna 35 och 36.

Sofia Sjöborg med Cooley Cosmopolitan Diamond blev tyvärr utesluten i terrängprovet och Sverige rider vidare med tre ryttare i morgondagens banhoppning.

Det har regnat ordentligt under större delen av dagen och det blev en del uteslutningar. Ledande Tyskland fick två ryttare uteslutna. Inför banhoppningen leder Frankrike, före Storbritannien.

De svenska juniorerna ligger på tionde plats. Tysklandbehåller sin ledning, Irland.

Alice Andersen på Lavendel red en klockren felfri runda och ligger på 27 plats individuellt inför söndagens banhoppning.

Amanda Andersson med Cocktail Imperial klarade tiden men fick 20 straff för olydnad och ligger bäst till på 40 plats. Tuva Rosencrantz på Cassens Coco Valentina rider utanför laget och ligger inför banhoppningen på plats 49.

Amanda Sternberg med El Samuel var också snabb i terrängen men med två olydnader ligger hon på plats 53. Engla Westerberg och Magnificent blev utesluten.

Resultat

Söndagens banhoppning inleds med juniorerna klocka 10.30.  Young rider-klassen startar klockan 14.00. Det är prisutdelningar efter respektive klass.

FEI sänder young rider-klassen direkt på sin YouTubekanal, med start 13.30.

förstasidan

VM Tryon 2018

Till vår VM-sida
SvRF_Ridunderlag_framsida-2-liten

Unik guide om ridunderlag

Läs mer

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons