Patrik Kittel Dressage Tour har kommit till Grand Prix
FOTO: Karolina Krupa

Biljettsläpp till finalen av Patriks tour

2019-07-10

Nästa år är det dags för finalen av succékonceptet Patrik Kittel Dressage Tour. Under fyra år har Patrik Kittel instruerat hela Sverige i ridlärans ädla konst. 2020 är dags att avsluta på allra högsta nivå med Grand Prix.

Kors och tvärs över landet har Patrik Kittel med team åkt genom åren för att sprida hans budskap ”alla kan rida Grand Prix”. Nästa år är det dags att knyta ihop säcken och ge publiken de sista verktygen från utbildningsskalan.

– I säsong fyra är vi framme vid slutmålet, som är Grand Prix. Sista säsongen kommer passa alla ryttare, precis som de föregående, då det är viktigt att vi lär oss kommunicera på alla nivåer för att få en bra, glad och positiv häst, säger Patrik Kittel.

I säsong fyra kommer publiken få se både när Patrik instruerar andra och rider själv. Som komplement till clinicarna kommer det under hösten att släppas sex nya utbildningsfilmer.
– Vårt mål med Patrik Kittel Dressage Tour är att publiken ska få ta del av något mer än bara en eftermiddag med Patrik. Ett mål är att hela tiden förnya oss och tänka i innovativa banor. Det är därför vi producerar utbildningsfilmer och det är också därför vi har interaktiva clinics där publiken får chans till att interagera med Patrik direkt på plats, säger Selma Klar, projektledare Patrik Kittel Dressage Tour.

Precis som tidigare fortsätter turnén att bjuda in landets ungdomar till en Ungdomsförmiddag där de både får träffa Patrik Kittel, Lina Dolk samt delta i workshops.
– Vi är med i projektet för vi tycker att det är en jättebra satsning på unga. Både när det gäller att skaffa sig ny kunskap samt få chans att träffa sina förebilder, säger Anneli Grimborg, verksamhetschef Stockholm Läns Ridsportförbund.

Följande platser besöker touren år 2020
12 januari Helsingborgs Fältrittklubb, Helsingborg
26 januari Smedstads Ridsportcenter, Linköping
2 februari Billdals Ridklubb, Göteborg
8 mars Djursholms Ridklubb, Stockholm

Köp biljett HÄR

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons