Jeanna Högberg och Astoria i Friends Arena.
FOTO: ROLAND THUNHOLM

Dressyrkonst möter teknik hos Djursholms RK

2019-02-04

Söndag den 10 februari är det dags, dressyrkonst i världsklass möter teknik när Patrik Kittel och Saab Dressage Tour kommer till Djursholms Ridklubb. Fyra ekipage är på plats.

Jeanna Högbeg och Astoria

Härstamning: Sir Donnerhall II-Quarterback-Rubinrot
Ålder: 7 år
Tävlingsståndpunkt: Unghästklasser

"Mål under 2019 är att fortsätta att utveckla Astoria mot Grand Prix. Under året finns även delmål såsom unghästchampionaten som 7-åring. Hennes bästa egenskap är hennes starquality och att hon älskar att vara på tävling."

Nina Rademaekers och Dorano

PKDT_NinaR
Foto: Sally Lindberg

Härstamning: Dormello - Silvio I
Född: 2003

"Dorano hade tävlat Grand Prix innan Nina köpte honom, tillsammans har de tävlat i U25-landslaget och vann finalen av Lövsta Fututre Challenge i Friends 2018. Målet för 2019 är att tävla Grand Prix som senior Doranos bästa egenskap är att han alltid är positiv till att jobba och är en genomsnäll häst."

Lina Dolk och Languedoc

PKDT_LinaD
Foto: Anna Edling

Valack
Född 2003
Far Laomedon
Mor Finett
Morfar Francisco I
Ägare: Anna Edling och Bo Erixon

Meriter: EM brons i lag 2018, rankad tvåa bland ungaryttare på världsrankningen 2018

"Ska i år försöka ta oss upp till U25 klasserna där vi satsar mot Lövsta future challange och SM på Strömsholm i somnar. Vi vill träna och bygga upp oss för att vara i riktiga hetluften 2020 och satsa mot EM då. Tränar för Kristian Von Krusenstierna och är med i knytkalaset / plantskolan där vi tränar för Liane Wachmeister. Dokki är världens snällaste häst och har ett hjärta av guld!"

Cecilia Bergåkra och Izack

PKDT_CeciliaB

Född 2009
Härstamning: Blue Hors Zack - Donnerfly
Tävlat upp tom St:George

"Mål för 2019 är att kunna starta Intermediere 1 samt fortsätta vidareutbilda Izack mot Grand Prix och förhoppningsvis starta någon Intermediere ll till slutet av sommaren/hösten.
Izack eller ”Zacken” som han kallas till vardags är vår egen uppfödning tillsammans med P&A Development. Han är en genuint snäll men känslig häst som har talang för de svåra rörelserna."

Boka biljetter här

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons