Må Bra!

Vi hästmänniskor är väldigt bra på att ta hand om hästarna men oss själva har vi lätt att glömma. Att äta rätt, träna rätt, sova och vila ordentligt är jätte viktiga grunder för att själv må bra.

Tänk er att detta är tre bordsben i ett tringelformat bord. Själva bordsplattan är det sociala livet med skola, kompisar och relationer. Är det någon del i bordet som inte sköts faller bordet och då går det inte att prestera på topp.
 
Det jag måste jobba med är att vara noggrannare med alla ben i bordet. Jag äter alltid frukost men kan slarva med lunchen och middagen ibland. Som tur är tjatar Jacob på det här och gör matlådor till mig rätt ofta och det gör att jag skärper mig lite mer. När jag gick i skolan tränade jag mer annat än bara ridning. I Västerås fanns det inte tid och ork men nu när jag har flyttat hem igen ska jag ta tag i denna del lite mer.

Spinning en gång i veckan och ett bål pass i veckan är en bra början. Jag är dålig på att träna själv men på gymmet när man är fler är det lättare. Vila och sömn får jag tillräckligt av nu. Det gör så stor skillnad. När det blir för mycket kan jag ibland vakna flera gånger om natten och då blir jag mycket tröttare och har lätt för att tappa humöret. Det sociala är det som jag är bäst på att sköta.

 


Senast uppdaterad: 2010-04-28

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons