Anna Freskgård, profilryttare för Strömsholm och med i årets EM-trupp.
FOTO: Pressbild Strömsholm

SM i fälttävlan 2018 på Strömsholm

2017-09-27

Strömsholmdagarna står som arrangör för SM i fälttävlan 2018. Det är Juniorer, Unga ryttare och Seniorer kommer att göra upp om SM-medaljerna under nästa års tävlingar.

Den 6-10 juni 2018 fyller de anrika tävlingarna i Slottsparken på Strömsholm 100 år.
- Det känns jättebra, med tävlingens hundraårsjubileum och allt, säger förbundskapten Fredrik Bergendorff entusiastiskt.

Klart sedan tidigare är även att Svenska Mästerskapet i dressyr för juniorer, unga ryttare, U25 och Seniorer kommer att gå på Strömsholm samt lag-SM i hoppning för ponny med final i Folksam Ponnyallsvenska och semifinal i Folksam Ellitallsvenska för häst. Samt ett SM i hovslageri. Det blir minst sagt ett mästerligt mästerskap, med hela 4 stycken sådana och ett 100 års jubileum.
- SM i fälttävlan är ett bra tillfälle för Strömsholm att ha fälttävlan på den nivån och även för fälttävlan som sport att synas med andra grenar, säger Fredrik.

– Strömsholm är en naturlig mötesplats för många hästmänniskor och vi är glada som riksanläggning att kunna vara en del av svensk toppsport, i och med våra tidigare investeringar ibland annat nytt underlag och hindermaterial hoppas vi kunna tillgodogöra både ryttarna och publikens önskemål, säger Jonas Johnson, verksamhetschef Ridskolan Strömsholm.

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons