Jönsson bjuder in till fälttävlan

2018-11-02

Missa inte premiären av Jan Jönsson Invitational - en inomhusfälttävlan under Flyinge Indoor Winter Edition med fina prispengar och lika delar show som tävling.

Fredagskvällen under Flyinge Indoor Winter Edition kommer att gå i fälttävlans tecken i Flyinges stora ridhus.

Banan byggs av fälttävlansprofessor Jan Jönsson, som också har bjudit in ryttare för att tävla om 10 000 kronor (7 000 till vinnaren, 2 000 till tvåan och 1 000 till trean).
Det kommer att bli en fartfylld tävling med mycket spänning och skicklig ridning. Under kvällen kommer det också att bjudas på spännande intervjuer.

Det är ett gäng riktiga vinnarskallar och rutinerade ryttare som kommer till start i premiären av Jan Jönsson Invitational på fredagskvällen i samband med Flyinge Indoor Winter Edition 2 november.
I startlistan finns mästerskapsryttare, nya stjärnor och rutinerade ringrävar som garanterat kommer att bjuda på en fartfylld tillställning på fredagskvällen.

Niklas Lindbäck, Anna Freskgård, Pontus Hugosson, Anna Bredberg, Anna Hassö, Viktoria Carlerbäck, William Nilsson Freyer, Anna Nilsson, Malin Josefsson, Vendela Eriksdotter Rubin, Sandra Gustavsson, Hanna Berg, Mattias Gustavsson, Jonna Britse, Alma Forsman och Aminda Ingulfsson är ryttarna som kommer att vara med under kvällen.

Kvällens inleds 18.30 med första start strax efter 19.00 och avslutning senast 21.00. Fri entré och specialerbjudande i Restaurang Kungsgården hela kvällen.
18.30 Dörrarna öppnar och kvällens konferencierer Mona Beckman och Lasse Christensson hälsar välkomna och berättar mer om kvällen.
18.40 Banvisning och presentation av deltagarna.
19.00 Första start i Jan Jönsson Invitational.
ca 20.45 Prisutdelning.

Jan Jönsson är en av Sveriges mest meriterade ryttare genom tiderna. OS-bronset i fälttävlan 1972 med hästen Sarajevo är den främsta individuella framgången. Han deltog också i OS 1984. Det har dessutom blivit 5 SM-guld samt ett mycket stort antal nationella och internationella framgångar. Han har dock inte gett upp den aktiva karriären, utan var så sent som i somras med och red hopptävlingen Tour of Amateurs i Falsterbo.
Sedan 2011 är han adjungerad professor i Ridkonst vid Sveriges Lantbruksuniversitet och undervisar både på Flyinge och Ridskolan Strömsholm. Han är också en mycket uppskattad tränare.

Flyinge Inddor Winter Edition drar igång redan torsdagen 1 november med hoppning.
Tävlingarna är också ett kval till Lövsta Future Challenge Jumping U25.
Här finns hela tidsprogrammet

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons