Tävlingsklart i Ridsportallsvenskan div I

2019-04-01

Nu är gruppindelning och definitiva tävlingsplatser/datum för Ridsportallsvenskan 2019 klara. Bollnäs SR är efteranmälda i Norra zonen, grupp 2.

I år ställer totalt 69 lag upp i Ridsportallsvenska div I, en ökning med fem lag från i fjol. Intresset varierar över landet, från många lag i framför allt den Östra zonen, medan det i en grupp i Mellersta zonen inte är något lag anmält.

Första omgångarna börjar mellan vecka 19-21, medan omgång 3 går mellan vecka 32 och 37 i de olika zonerna. Till omgång 3 & 4 går de fem främsta lagen i varje grupp, samt lag 7 från Folksam Elitallsvenska i respektive zon.

Här kan du läsa mer:

Gruppindelning med tävlingsplatser och datum.

Regler.

I ett unikt samarbete mellan Svenska Ridsportförbundet och Falsterbo Horse Show står det nu klart att attraktionskraften att rida lag i division I ökar under 2019. Om man är ansluten till Krafft the Tour of Amaters, som avgörs under Falsterbo Horse Show, får man vid en felfri ritt i Ridsportallsvenskan div I till och med 16 juni 6 poäng att tillgodoräkna sig i kampen om en finalplats i amatörtouren.

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons