TR 2019: Fritt med rosetter och reklam

2018-11-19

Färgerna på rosetter släpps fria. Reklam- och tillverkarmärkningsreglerna slopas, utom på elittävling/****/*****. Från och med 1 januari 2019 är det fritt fram för arrangörerna att bestämma vilka färger prisrosetter ska ha.

Ändringen är en anpassning till att många arrangörer tar fram specialrosetter för speciella tävlingar. Man kan fortfarande använda den nuvarande färgskalan om man vill.

Reglerna om reklam och tillverkarmärkning tas bort, vilket innebär att ryttare nu är fria att tävla i ridklädsel med reklam på andra platser och i andra storlekar än i moment
Ändringen gäller inte på elittävling/****/*****, där reglerna fortsätter att gälla. Det kan även fortsätta att vara i begränsningar i lagserier och cuper, om begränsningarna kvarstår i de särskilda serie-/cupreglerna.

Här finns alla TR 2019 med mark up-versioner

Tävlingsreglementet TR består av TR I Gemensamma bestämmelser samt TR för varje gren. Nästa TR gäller i två år, 1 januari 2019–31 december 2020.
TR fastställs av Tävlingssektionen efter förslag från grenkommittéerna. Alla kan vara med och påverka TR. Beslut tas först efter att förslag från ryttare och andra berörda kommer in via en allmän remiss i maj året innan nya TR börjar gälla.

förstasidan

VM Tryon 2018

Till vår VM-sida
SvRF_Ridunderlag_framsida-2-liten

Unik guide om ridunderlag

Läs mer

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons