Centrala Ungdomssektionen bjuder in till inspirationshelg

I november genomförs Ungdomsforum 2015 i Eskilstuna. Årets tema är ”Trygga Idrottare” med fokus på gemenskap och hälsa för ryttare!

Forumet är en del i projektet ”Trygga Idrottare” som har varit ett genomgående tema för CUS verksamhet under året. Genom projektet vill CUS dels lyfta ryttaren som idrottare men framförallt lyfta vikten av att vi tar hand om varandra i stallet. Kan vi tillsammans hjälpas åt med att skapa en positiv och härlig stämning i stallet skapar vi också förutsättningar för att kunna utvecklas som ryttare. En del i den utvecklingen kan vara att, utifrån sina egna förutsättningar, ta hand om sin kropp genom att träna annat än ridning. Men också lära sig mer om vad kroppen behöver för att orka med hela dagar i stallet.

Helgen kommer att bjuda på intressanta föreläsare, bland annat kommer Sofia ”PT-Fia” Sjöström som har skrivit boken ”PT-Fias tio i topp” och föreläser om hennes filosofi kring att träna, vila, äta och njuta.  Vi kommer även att prova på olika aktiviteter så som yoga för ryttare och träning utifrån Ridsportens fysprofil.

Praktisk information

Datum: 7 - 8 november
Start: Med lunch 12:00
Avslutning: Med lunch 12:30
Plats: Hotel Bolinder Munktell, Eskilstuna
Boende: Sker i dubbelrum
   


Kostnad
Träffen inkl. alla måltider är kostnadsfri tack vare stöd från Idrottslyftet och Hästnäringens Ungdomssatsning*. För att alla ska vara välkomna, oavsett vart i landet man bor, bekostar vi även resan till och från forumet.

Anmälan
Plaserna tog slut i rekordfart, kul att så många vill vara med! Är du fortfarande intresserad av att vara med men hann inte anmäla dig? Skicka ett mail till sandra.wiklund@ridsport.se så sätter vi upp dig på reservlistan.

Frågor
Vid frågor är ni välkomna att kontakta Sandra Wiklund på kansliet.
sandra.wiklund@ridsport.se

0220- 456 10

 

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

*Hästnäringens Ungdomssatsning finansieras via Hästnäringens Nationella Stiftelse (HNS) som erhåller ekonomiska medel från ATG, via ett avtal mellan staten och trav-/galoppsporten. Av dessa medel har drygt fyra miljoner kronor öronmärkts för HUS-projekt inom ridsport, trav, galopp, avel, western, islands- och brukshästar under 2015.


Senast uppdaterad: 2016-04-26

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons