FOTO: P4 Kronoberg, Sveriges Radio

Plussa på ditt CV

Vi vet att ridsporten utvecklar självständiga ledare. Lika väl vet vi att du som ideell ledare laddas med mängder av mervärden som spelar roll även utanför stallet – inte minst i arbetslivet.

På de här sidorna vill vi hjälpa dig som är engagerad ledare inom ridsporten – som förtroendevald eller ungdomsledare - att sätta ord på dina färdigheter och öka möjligheten att visa upp desamma för omvärlden. Ta fasta på all den kunskap och erfarenhet du blivit laddad med i stallet genom att plussa på ditt CV med ditt ideella engagemang. Det gör skillnad.

Din personliga verktygslåda

För att hjälpa dig på traven, och som ett tack för ditt engagemang - har vi utformat intyg som du kan ha glädje av när du adderar ditt ideella engagemang till ditt CV.

plussa rosett
   
plussa cv 

Ledarpasset
Ledarpasset är en verktygslåda där vi har samlat idéer och konkreta tips på egenskaper och färdigheter som följer med ridsporten i allmänhet och ett ideellt engagemang i synnerhet. Kvaliteter som du med fördel kan lyfta fram när du exempelvis söker jobb. Låt dig inspireras av materialet eller sno helt enkelt rader och formuleringar som du känner stämmer väl in på dig själv. Håll till godo!

Ladda hem ditt personliga Ledarpass (PDF)

 


Senast uppdaterad: 2015-09-29

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons