Ungdomsforum riktar sig till aktiva ridsportare mellan 16-25 år.
FOTO: SvRF

Hur ska du leva din dröm?

2011-08-25

Den 12-13 november har 150 unga, aktiva ridsportare mellan 16-25 år, möjlighet att vara med på ett exklusivt forum. Temat är ”Lev din dröm – våga satsa” och stor vikt läggs vid den personliga resan. Kom och inspireras!

Helgen med föreläsare inom och utanför ridsporten, arrangeras i Täby Park Hotell norr om Stockholm. Vi vill att du är medlem i en ridklubb, men det spelar ingen roll om du är tävlingsryttare, ungdomsledare, förtroendevald eller engagerad på annat sätt i stallet – att du vill och vågar satsa är det som räknas.

Så gott som gratis
Helgen är signerad Ungdomsforum, ett projekt inom ramen för Hästnäringens Ungdomssatsning (HUS). Som deltagare får du lyssna på föreläsningar och delta i utvecklande diskussioner, samt kost och logi helt kostnadsfritt! Ersättning utgår för resekostnader över 400 kronor.

PatrikK_EMbrons- Det här har jag drömt om sedan jag var elva, sade Patrik Kittel efter
bronsritten vid EM i Rotterdam.

Anmälan
Anmälan är bindande. Har du anmält dig och inte avbokat din plats i god tid, faktureras du som deltagare de 1 800 kronor som är den faktiska kostnaden för helgen. Du kan i god tid överlåta din plats till en ersättare. Skulle du bli sjuk måste läkarintyg bifogas avanmälan.

Ta chansen och anmäl dig – först till kvarn är det som gäller!
Anmälan sker via mail till ung@ridsport.se senast den 9 oktober 2011. En bekräftelse med vidare information om bokning av resor med mera kommer att skickas ut.

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons