Ofta beskrivs stallet som en jordnära ledarskola – ihop med hästarna utvecklas allt från mod och handlingskraft till tydlighet.
FOTO: Mikael Sjöberg

Med Ledarpasset mot drömjobbet

2013-09-20

Dina erfarenheter från ridsporten har du stor nytta av även utanför stallet, inte minst i arbetslivet. Det rykande färska materialet Ledarpasset hjälper dig att sätta ord på dina färdigheter och visa upp dem för omvärlden, till exempel när du ska söka jobb.

Ledarpasset har tagits fram av Svenska Ridsportförbundets Centrala Ungdomssektionen (CUS) som ett stöd till alla som är engagerade inom ridsporten.
- Ambitionen med projektet har varit att hjälpa engagerade ridsportare att sätta ord på sina färdigheter och öka möjligheten att visa upp dem för omvärlden. Kort sagt, ett material som kan användas både för den egna personliga utvecklingen och som underlag vid en arbetsansökan, säger Malin Björklund som varit ansvarig för CUS arbete med Ledarpasset.

Ledarpasset är en verktygslåda med idéer och konkreta tips på egenskaper och färdigheter som utvecklas genom ideellt engagemang eller genom att bara vistas i stallmiljö. Dessa kvaliteter kan du med fördel lyfta fram exempelvis när du söker ditt första jobb eller då du reflekterar över vad du lärt dig. Ta fasta på all den kunskap och erfarenhet du blivit laddad med i stallet genom att plussa på ditt CV med ditt ideella engagemang. Det gör skillnad.

>> Läs mer om Ledarpasset och ladda hem material

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons