Stephanie Holmén är en av gästerna i Young Riders Lounge. Kom du också!

Kommer du till Young Riders Lounge på lördag?

2018-11-30

Svenska Ridsportförbundets Centrala Ungdomssektion hälsar dig välkommen till ett ungdomsmingel i samband med Sweden International Horse Show. Kom och träffa några av Sveriges största ridsportprofiler och lyssna till hur vi tillsammans kan verka för ett schysst klimat i stallet! Stephanie Holmén och Nina Rademaekers bland föreläsarna!

Centrala Ungdomssektionen är väldigt glada och stolta över att kunna presentera alldeles nytt material till vår verktygslåda "Trygg i stallet" under Sweden International Horse Show. I det nya arbetsmaterialet finns verktyg för hur man kan arbeta med bl.a. bemötande, näthat, sexuella trakasserier och mobbning. Under Young Riders Lounge kommer du får ta del av det nya materialet och vi kommer även att gästas av kända profiler som brinner för dessa ämnen.

Datum: 1 december
Tid: kl. 15.00-17.00
Plats: Hotel Quality Friends

Eventets främsta målgrupp är ungdomar mellan 13-26 år. Som vanligt är det gratis inträde och vi bjuder på goodiebag, dryck och tilltugg till alla som föranmält sig senast den 23 november.

Anmälan

Har du några frågor om evenemanget är du välkommen att kontakta Hanna Danewid, hanna.danewid@ridsport.se , tel. 0220 - 456 21.

Välkommen!

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons