Kartlägg trivseln i er ridklubb

Svenska Ridsportförbundet lyfter trygghetsfrågor till en ny nivå i och med satsningen Trygg i stallet. Organisationen Friends har utvecklat en webbaserad enkät för ridklubbar som är användarvänlig och enkel att fylla i.

Er ridklubb erbjuds att kartlägga trivsel och trygghet bland aktiva och ledare. Detta innebär att ni får veta vilka områden som behöver utvecklas i just er ridklubb. Dessutom får ni utbildning och handfasta verktyg för hur ni kan göra stallet till en tryggare plats för alla barn och unga.  

Vad ingår i kartläggningen?

  • Webbaserad kartläggning. En enkät för ledare från 15 år och en för aktiva mellan 12-19 år.
  • Kartläggningspresentation kombinerat med ledarutbildning för föreningsansvariga och alla ledare. Totalt 2 timmar.

Vad kostar det?
Kartläggning och presentation/utbildning kostar 5 000 kr exkl. moms. Reskostnad tillkommer. Från Idrottslyftets Föreningsstöd har föreningen möjlighet att ansöka om stöd med maximalt 5 000 kronor för utbildningen. Läs mer om Idrottslyftets föreningsstöd HÄR.

Kontakta Friends i din region för mer information, deras kontaktuppgifter hittar du här.

Friends_logo
  
Friends är en icke-vinstdrivande organisation vars uppdrag är att stoppa mobbning. Vi utbildar och stödjer förskolor, skolor och idrottsföreningar i hela landet. Vår vision är ett samhälle där barn och ungdomar växer upp i trygghet och jämlikhet.


Senast uppdaterad: 2015-06-01

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons