Fr v Sandra Ruuda, Stefan Lindstrand och Naana Rench.

Affärsskola med mersmak

2008-10-15

Ridsportens Affärsskola är tillbaka, den här gången med Stenungssund på västkusten som bas och även denna gång finns det plats för tjugo ridskolechefer, alla med olika erfarenheter från ridskolevärlden.

Vi vill ha mer! var den samlade bedömningen när det var dags för Ridsportens Affärsskola hösten 2007. Tjugo ridskolechefer deltog och affärsskolan med tretvådagars träffar blev en succé.

Första träffen i slutet av september handlade om kommunikation i olika former.
- Ridskolan är en del i samhället och det är viktigt både att veta hur man informerar och håller kontakterna internt på ridskolan med personal, föräldrar och ryttare, men också hur man för ut ridskolans och ridsportens budskap till media, politiker och andra aktörer, säger projektledare Kicki Ronnerberg-Bäckman.
- Det finns ett väldigt stort behov av den här typen av fortbildning och det är viktigt för ridskolans framtid och utveckling att vi kan fortsätta vidareutbilda dem som gör det viktiga arbetet på våra ridskolor, fortsätter hon om Ridsportens Affärsskola som helhet.

Ridsportens Affärskola är en utbildning för den som vill utveckla ridskolan och se dess möjligheter som företag. Cirka 160 000 är motions- eller ridskoleryttare, 10 000 hästar finns på ridskolorna där 8 miljoner ridtimmar genomförs om året och själva anläggningen där ridskolan finns måste drivas och skötas på ett bra sätt. Det är stora värden som hanteras på en ridskola och det kräver en hel del. Ridsportens Affärsskola är ett steg på den vägen.

Våra utbildningar

Botkyrka RS kärlek

Mer information och anmälan

Läs mer
basutbildningen

Basutbildningen

Läs mer
Ridlärare-och-häst

Hästsportens Folkhögskola

För dig som vill arbeta med att utveckla människor och hästar.

Läs mer

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons