Annons

    Hem / Utbildning / Yrkesutbildningar / Tränare / Årets tränare

Har du Sveriges bästa tränare?

En bra tränare gör den svåra rid/körkonsten enkel, får dig och din häst att utvecklas på just era villkor och längta till nästa träningspass!

En bra tränare väcker lust, är lyhörd, lyfter varje elev och hjälper dig att sätta dina mål - och nå dem. En tränare av bästa märke har självklart alltid hästens bästa för ögonen och tummar aldrig på den viktiga hästkunskapen.

Har du Sveriges bästa tränare? Nu kan du nominera Årets Tränare 2021!
Vinnaren tilldelas ett stipendium på 10 000 kronor.

Priset delas ut av Svenska Ridsportförbundets Ridskole- och Utbildningssektion och är ett sätt att lyfta det goda ledarskapet.

Nominera senast 1 oktober 2021 genom att fylla i formuläret nedan och mejla till This is a mailto link

Har du frågor om priset är du också välkommen att mejla Lena.

Med tränare menar vi en person som är diplomerad A-B eller C- tränare med aktiverad licens och aktuell fortbildning samt medlem i en förening, ansluten till Svenska Ridsportförbundet.

Nominering av stipendiater kan göras av person ansluten till Svenska Ridsportförbundet. Stipendiet är avsett för fortsatt utbildning, fortbildning, studieresa eller liknande.

Det är viktigt att tränarens ledarinsatser ligger i linje med Svenska Ridsportförbundets idé- och strategiprogram. Tränaren skall också arbeta efter Ridsportens ledstjärnor samt delta på Svenska Ridsportförbundets fortbildningar.
Årets tränare har lång erfarenhet av sin yrkesroll och är en erkänt skicklig utbildare inom någon av Svenska Ridsportförbundets tio grenar.

Referensgruppen för ridlärar- och tränarutbildningen gör ett urval och offentliggör tre finalister. Därefter rekommenderas en tränare till Ridskole- och Utbildningssektionen att utses som vinnare.

Till formuläret (glöm inte att spara ner formuläret innan du börjar skriva)

Priset till Årets tränare delas ut i anslutning till Ryttargalan 2021.

Årets tränare 2020 - Kajsa Boström
I Häst&Ryttare kan du läsa ett längre reportage om Kajsa Boström