AGRIA Cup Dalarna 2023 avgjord!

AGRIA mössor

AGRIA mössor till klubbarna! Foto: Totta Wikström

Mora Ridklubb står som segrare i 20-års jubileet av AGRIA Cup Dalarna!

Det är i år tjugonde året som vi i samarbete med AGRIA Djurförsäkring kör AGRIA Cup - cupen för hela föreningen och dess tävlingsryttare! Efter att vi räknat den sista tävlings på *-stjärning nivå i distriktet så kan vi nu presentera en slutställning.

1. Mora Ridklubb - 542 poäng
2. Gagnefs Ridklubb - 526 poäng
3. Falu Ryttarsällskap - 366 poäng
4. Åsebo Ridsällskap 331 poäng
5. Leksands Ridklubb - 283 poäng

Vi gratulerar alla deltagande lag och alla föreningar som har deltagit i serien inbjuds till prisutdelning i samband med clinic för Kristian von Krusenstierna den 14 november!

Här finns information om cupen och regler

Alla som tävlar på 1*-stjärning nivå under första halvåret bidrar till den egna klubbens placering i cupen. I år spetsar AGRIA prisbordet, förrutom de prischecker som utdelas, med 30 biljetter till Friends Arena då Stockholm International Horse Show rids. Biljetterna lottas ut parvis.

NYHET för jubileumsåret är att alla NU anslutna klubbar till cupen får 10 AGRIA mössor att fördela ut bland sina ryttare! Varmt och gott året om!

Förutom detta bjuds alla anslutna föreningar att skicka några medlemmar till höstens prisutdelning som brukar ske på spännande clinic.

När vi räknar in de första 1* tävlingarna i maj så har vi just nu i topp fem, Mora Ridklubb, Gagnefs Ridklubb, Leksands Ridklubb, Falu Ryttarsällskap och Åsebo Ridsällskap. Tabellen förändras ständigt efter varje tävlingshelg, spännande!

Aktuell ställning Pdf, 115.8 kB.

Anmälda klubbar 230309
Falu Ryttarsällskap
Insjöns Ridklubb
Gagnefs Ridklubb
Hedemorabygdens Ridklubb
Mora Ridklubb
Leksands Ridklubb
Orsa Ridklubb
Storbyns Ryttare
Säterbygdens Ridklubb
Falu Ridklubb
Svärdsjö Ridklubb
Svedens Ponnyklubb
Rättviks Ridklubb
Åsebo Ridsällskap

Pristutdelning AGRIA Cup

Prisutdelning i AGRIA Cup Foto: Totta Wikström

Publicerad: