Annons

    Hem / Förening / Ryttarmärken / Ridborgarmärket

Ridborgarmärket

Ridborgarmärket är en riktig ridsportklassiker som genom åren genererat kunskap, glädje och ett extra klirr i kassan för många klubbar. Premiär för Ridborgarmärket var 1978.

Tävlingen pågår mellan den 15 mars och den 31 oktober 2019, då det gäller för klubben att kröna så många ridborgare det bara går.  Flera etappvinnare koras längs vägen.

Varje märke betyder klirr i klubbkassan och det enkla ridprovet gör det möjligt för många att vara med. Ridborgartävlingen skapar engagemang och bjuder förutom gemenskap på massor av bra möjligheter att marknadsföra ridklubben.

Beställa märken

Märken beställer du genom att sätta in pengar på Svenska Ridsportförbundets bankgiro 167-5115. Ange ridklubb, postadress och det antal förpackningar ni vill ha.

Pris för 2019 års märken är 625 kr/25 märken. Rekommenderat pris ut till eleven är 40 kr. Ni kan göra beställningar under hela säsongen men kom i håg att det inte går att returnera köpta märken.

Skicka in protokoll

Protokollen ska vara Svenska Ridsportförbundet tillhanda senast 24.00 på utsatt datum.

Ni väljer själva om ni vill skicka in till alla etapper eller bara till en etapp. Den förening med flest rapporterade tagna märken vid varje etapp vinner etappriset. Man kan inte tillgodoräkna sig redan redovisade märken i nästkommande etapp.

Skicka in protokollen via post till
Ridborgarmärket
Svenska Ridsportförbundet
Ridsportens Hus
734 93 Strömsholm

eller via epost till
This is a mailto link

Final

Till finalen räknas alla protokoll som inkommit under året. Sista dag för inlämning av protokoll är den 31 oktober 2019. Slutresultat räknas ut med koffecient på totalresultatet i förhållande till klubbens medlemsantal.

Förstapriset delas ut på Friends Arena under Sweden International Horse Show av Svenska Ridsportförbundet. Två representanter från föreningen får komma och motta priset och se en härlig föreställning.